Bali Mandira Beach Resort & Spa 4 *

Legian

Lokacija
Od Legian plaže odvaja ga samo mala ulica. 
Na samo nekoliko minuta hoda nalazi se Kuta. Udaljenost od aerodroma Denpasar je oko 6 kilometara.

Hotel
Sastoji se od trospratne i četvorospratne glavne zgrade i kolibe. 
Ceo kompleks je okružen tropskom vegetacijom. Na raspolaganju su dva restorana, dva bazena sa dečjim bazenom, barom u bazenu i đakuzijem, prodavnicama i spa prostorom (uz doplatu) i besplatnim pristupom internetu.

Ishrana
Doručak je uključen. 

Za rezervacije polupansiona, dodatno uključen ručak ili večeru. 
Za rezervacije all inclusive,  dpdatmp uključen doručak, ručak i večera, kao i neograničenu konzumaciju čaja/kafe, bezalkoholnih i lokalnih alkoholnih pića od 11:00 do -23:00. Jastog i uvezena mesa nisu uključena u cenu.

Sobe - ukupno 191
Superior - veličine oko 34m², nalazi se u glavnoj zgradi. Soma poseduje:  kupatilo/ WC, fen za kosu, telefon, TV, Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef, i balkon ili terasu.

Deluxe Cottage - veličine oko 32m², u kući na dva sprata sa osam smeštajnih jedinica, u prizemlju, sa terasom. Opremljene kao Superior sa spoljašnjim tušem.
Deluxe Club Cottage - veličine oko 36m², opremljena kao kao Deluxe Cottage. Smeštene su na gornjem spratu dvospratnih kuća.
Uračunate usluge Cluba: pristup u Club Lounge (7-23h), u kojem se služe bezalkohola pića, sladoled, voće i užina tokom celog dana, popodnevni čaj sa kolačem (15-17h) i alkoholna pića: vino, pivo i kokteli. 
Private Courtyard Club veličine oko 54m², opremljene kao Superior i uračunate usluge kluba kao Deluxe Club Cottage.  Smeštene u prizemlju, sa spoljašnjom kadom u privatnoj bašti.
Klub Villa - veličine oko 94m², opremljena kao Superior i uračunate usluge kluba kao Deluxe Club CottageOve ekskluzivne vile zasebne vile sa privatnim bazenom sa ležaljkama. 

Sport
Uključeno: stoni tenis, časovi surfovanja i ronjenje u bazenu.
Uz
 doplatu: ronjenje, surfovanje, joga.

Honeymoon
Mladenci dobijaju kolač i dekoraciju cvećem u sobi, kao i pozivnicu za koktel u baru.