Hilton Dubai Jumeirah Beach 5*

Hotel renomiranog lanca hotela Hilton nalazi se direktno na promenadi The Walk i na poznatoj Jumeirah plaži. Odlikuje se odličnom uslugom i najboljim kvalitetom.

Lokacija
Nalazi se direktno na peščanoj Jumeirah plaži. Centar grada udaljen je oko 25 kilometara. Iza hotela nalazi se promenada The Walk sa brojnim restoranima, barovima i mogućnostima za zabavu i kupovinu. Aerodrom se nalazi na udaljenosti od oko 30 kilometara. Više puta dnevno hotelski autobus do različitih šoping centara.

Hotel
Međunarodni hotel sa modernom atmosferom. U svom sastavu ima pet restorana sa bogatom kulinarskom ponudom, neki imaju terasu, pet barova među kojima i BICE Skybar sa klavirom i lobi lounge-om. Mogu se koristiti i restorani partnerskih hotela Hilton Dubai The Walk i Hilton Dubai Creeks. Gostima je na raspolaganju još i bazen sa integrisanim barom, ležaljke i suncobrani na plaži, radnje, frizer, spa centar (uz doplatu), sauna i parno kupatilo. 

Sobe - ukupno 389
Deluxe Walk View: veličine oko 38m², komforne i moderno uređene, imaju kupatilo/WC, fen, bade mantil, papuče, TV, radio, telefon, internet priključak (uz doplatu), klimu, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef i balkon sa pogledom na promenadu. 
Deluxe Sea View: veličine oko 38m², opremljene kao Deluxe Walk View, sa bočnim pogledom na more.
Executive Sea View: veličine oko 38m², opremljene kao Deluxe Sea View, raspoređene od 7. do 9. sprata, dodatno CD plejer. Uračunate Executive Club usluge: privatni Check-in i Check-out, u lounge-u dodatno doručak (6-11h), preko dana topla i hladna bezalkoholna pića, užina, popodnevni čaj, uveče Happy Hour sa izabranim alkoholnim pićima i kanapei (18-20h).
Family Suite: veličine oko 69m², opremljene kao Deluxe Sea View, imaju odvojeni dnevni i spavaći prostor, veliko kupatilo, dva balkona i delimično pogled na more ili pogled na promenade. Uračunate Club usluge, pogledajte Executive Sea View

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak.
Za rezervisan polupansion švedski sto za ručak i večeru u restoranu Oceana. Uračunato i u za restorane u hotelima Hilton Dubai The Walk i Hilton Dubai Creek.

Sport
Uračunato: fitnes, aerobik.
Uz doplatu: razni sportovi na vodi.

Deca
Dečji klub Kidz Paradise (4-12 godina), bazen za decu, igralište.

Dodatno
Svakodnevno mineralna voda u sobi.