Kuredu Island Resort 4*

Lokacija
Nalazi se u severnom delu Lhaviyani atola. Ostrvo (1.800 m x 325 m) se nalazi na oko 150 km od internacionalnog aerodroma Male, oko 40 min vožnje hidro avionom.

Hotel
Jedan od omiljenih hotela, nudi najbolje uslove za Vaš odmor. Resort poseduje veliki broj restorana, 7 barova, kao i  2 bazena, nekoliko prodavnica, TV sobu sa bibliotekom, internet terminal uz doplatu, ambulantu.

Sobe - ukupno 383
Garden Bungalow: oko 56 m2 (kategorija 3*) (40), u severnom delu ostrva, opremljeni u klasičnom maldivskom stilu. Kada ili tuš/ WC i tuš na otvorenom, telefon, klima, ventilator, minibar, aparat za kafu/ čaj, sef, nameštena terasa.Garden Bungalow se nalazi u drugom redu bungalova sa pogledom na baštu.
Beach Bungalow: oko 56m2  (kategorija 3*) (90), ista opremljenost kao Garden Bungalow, dodatno sa fenom i u prvom redu do plaže sa pogledom na more.
Beach Villa: oko 60 m2 (93), ista opremljenost kao Beach Bungalow, u severnom i delimično u južnom delu ostrva, nešto prostranije, dodatno sa bade mantilom, TV i internetom (uz doplatu).
Jacuzzi Beach Villa: oko70 m2 (100), ista opremljenost kao Beach Villa, u jugo-zapadnom delu ostrva. Nešto prostranije, sa unutrašnjim vrtom i jacuzzi.
Water Villa:oko 70m2 (50), ista opremljenost kao Jacuzzi Beach Villa (osim tuša na otvorenom i jacuzzi-a). Nalazi se u severo-zapadnom delu ostrva, na strani zalaska sunca, izgrađene iznad vode u laguni sa direktnim prilazom moru.
Sulthan Pool Villa: oko 287m2 (10), ista opremljenost kao Jacuzzi Beach Villa, novoizgrađene, sa dosta vegetacije. Moderano opremljenje, sa odvojenom sobom za garderobu, kao i velikim drvenim dekom sa privatnim bazenom.

Sport
Uključeno: pikado, fudbal, stoni tenis, jedrenje, kanu, nemotorizovani sportovi na vodi.
Uz doplatu: tenis, golf, ronjenje, pecenja na pučini, motorizovani sportovi na vodi.

Wellness
Spa „Duniye“ sagrađen u unutrašnjosti ostrva i na vodi.
Uz doplatu: masaže, tretmani lepote.

Obavezan povratni transfer hidroavionom (oko 40 min) 304€ po osobi.