Legian Beach Hotel 4*

Legian

Lokacija
Od duge i lepo uređene Legian plaže odvaja ga samo mala ulica. 
Na samo nekoliko minuta hoda do centra Kute sa brojnim restoranima, barovima i prodavnicama. Udaljenost od aerodroma Denpasar, oko 5 km.

Hotel
Kompleks je izgrađen u balinežanskom 
stilu, a smešten je u u očaravajućoj egzotičnoj bašti. Hotelski kompleks se sastoji od bungalova, svaki sa po 2-3 smeštajne jedinice i glavnom zgradom. Bujna vegetacija i prijatna usluga nude odlične uslove za mir i relaksaciju, i to u neposrednoj blizini Kute. Gostima su na raspolaganju pet otvorena restorana, četiri bara, dva bazena sa dečijim delom, dve hidromasažne kade i bar u bazenu. Ležaljke i suncobrani su dostupni na bazenu. Spa centar nudi masaže i ostale tretmane uz doplatu. Wi-Fi dostupan u celom kompleksu. 

Usluga
Doručak se služi u "Bale Banjar" restoranu. 

Polupansion - ručak i večera sa 4 vrste menija, kao i kafa / čaj, bezalkoholna pića i lokalno točeno pivo u "Bale Banjar" a la carte restoranu. 
All inclusive - doručak, ručak i večera, kao i neograničeno konzumiranje kafe/čaja, bezalkoholnih pića i lokalnog točenog piva (od 10:00 - ponoći). Jastog nije uključen u cenu.

Sobe - ukupno 226
Superior- večilične oko 31m², u glavnoj zgradi u istočnom delu kompleksa, poseduje: sofa krevet, kupatilo/WC, TV, DVD, mini bar, klima uređaj, sef, fen za kosu, aparat za čaj/kafu i balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili parking.
Deluxe 
- veličine oko 45m², opremljene kao Superior, prostranija sa sofom.
Deluxe Garden Bungalow - veličine oko 37m², opremljene kao Superior, u bungalovima sa dve ili tri smeštajne jedinice, prostranije i udovnije, sa terasom, u bašti. 
Deluxe Beach Bungalow - veličine oko 48m², opremljena kao Deluxe Garden Bungalow, bliže plaži i bazenu.

Deluxe Pool Villa - veličine oko 102m² sa uračunatim spoljašnjim delom, od kojih je 39m² stambeni deo. Opremljene isto kao i Deluxe Bungalow Garden, sa đakuzijem u kupatilu, malim privatnim bazenom sa tušem. Gosti ovog tipa sobe imaju pristup u Lila Chita Lounge, otvoren od 11j do 19h. Ovde je uračunato, između ostalog, tokom dana bezalkoholno piće, kafa/čaj i užina, kao i kokteli 16-17h. Deci do 12 godina nije dozvoljen ulaz. 

Zabava
Redovan noćni program sa tradicionalnim plesnim nastupima.

Sport
Uračunato: Thai-Chi i fitnes sala.
Uz doplatu: teniski teren, škola surfovanja i ronjenja na plaži.

Medeni Mesec
Mladenci dobijaju cveće i kolač na dolasku. U baru Ole Beach dobijaju čašu martini votke.