Atlantis Paradise Island 5*

Lokacija
Nalazi se direktno na Cabbage peščanoj plaži na ostrvu Paradise Island, na oko 3 kilometara od grada Nassau-a. Aerodrom Nassau se nalazi na oko 40 kilometara.

Hotel
Sastoji se od više zgrada i kombinuje sećanja na legendarnu Atlantidu sa jedinstvenim podvodnom svetom. Okružen je plavim lagunama, vodopadima i prelepom baštom. Poseduje mnogo bazena; ležaljke sa peškirima pored bazena i na plaži nude mogućnost za avanturom kao i za opuštanje.

Sobe – ukupno 3415

Royal Towers
Sobe – ukupno 1201 soba, centralni deo Atlantis-a se nalazi blizu Spa centra, kazina i vodenog parka.
Terrace: oko 37 m², kada ili tuš/WC, fen, TV, telefon, pristup internetu (dodatno se naplaćuje), set za peglanje, klima, mini bar, sef, mali balkon sa pogledom ka kopnu.
Water View: oko 37 m², isto kao Terrace, sa pogledom na bazen ili more.
Imperial Club Harbour View: oko 37 m², isto kao Terrace sa uslugom batlera. Imaju pogled na luku.

Coral Towers
Sobe - ukupno 656.
Raspoređene su u dve zgrade. Bliže su moru i laguni, kao i dečijem klubu. Takođe postoji i derektan pristup velikom kazinu.
Terrace: oko 26 m², renovirane, udobne i sa ukusom uređene. Imaju mali deo za sedenje, kadu/tuš/WC, fen, TV (flat screen), telefon, pristup internetu (dodatno se naplaćuje), set za peglanje, klimu, mini bar, sef. Pogled je ili na baštu ili ka kopnu.
Water View: oko 28 m², isto kao Terrace, sa pogledom na vodene površine ili more.

Beach Tower
Sobe - ukupno 423
Nalaze se na plaži od belog peska. Raspoređene su po tri hotelska krila. Nalaze se blizu vožnje Lazy River-om, dečijem bazenu „Poseidon“ i „River Pool“-u.

Terrace: oko 26 m², renovirane, udobne i sa ukusom uređene. Imaju mali deo za sedenje, kadu/tuš/WC, fen, TV (flat screen), telefon, pristup internetu (dodatno se naplaćuje), set za peglanje, klimu, mini bar, sef. Pogled je ili na baštu ili ka kopnu.
Water View: oko 26 m², isto kao Terrace, sa pogledom na vodene površine ili more.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju flašu penušavog vina i korpu voća. Minimum boravka je četiri noći. Moguće je bukirati od 2. januara do 30. aprila. Važi do šest meseci nakon venčanja. Mora da se pokaže venčani list u hotelu.

Kulinarski specijaliteti
Gosti imaju na raspolaganju 21 restoran i 19 barova, što će zadovoljiti svačiće želje. Nudi se izbor od gurmanskih restorana do restorana brze hrane. U hotelu se takođe nalazi i „Starbucks“ i „Ben & Jerry
's”.

Zabava
Gosti imaju mogućnost da posmatraju delfine u njihovom prirodnom okruženju.

Marina
The "Atlantis Paradise Island" has a unique marina for boats with a length of up to nearly 70 meters. Marvel at the boats on a walk round the harbour, or use the opportunity for a spot of shopping in the select shops.

Sport
Uključeno: stoni tenis, košarka, teretana, zid za planinarenje, uvodni čas ronjenja u bazenu.
Dodatno se naplaćuje: 10 osvetljenih teniskih terena, centar za sportove na vodi (skijanje na vodi, jedrenje, skuteri, ronjenje). Golf teren sa 18 rupa se nalazi u blizini (par 72)

Zdravlje i lepota
Novi "Mandara Spa" u kojima možete da dobijete različite tretmane. Takođe ima i sauna, parno kupatilo i loungde za relaksaciju. (Dodatno se naplaćuje)

Vodeni park Atlantis
Jedan od najvećih vodenih tematskih parkova u svetu.

Za porodice
-
Dečiji klub Atlantis (od 3 do 12 godina)
- Discovery KidsTM avantura (od 6 do 12 godina).
- Program hranjenja riba – deca su pozvana hrane ribe u laguni.
- Club Rush – večernji klub za tinejdžere. Neki programi se naplaćuju, a rezervacije se preporučuju.

Royal Towers 5* - cena po danu/osobi od 156 Eur
Coral Towers
4* - cena po danu/osobi od 114 Eur