Best Western Bay View Suites 3*

Lokacija
Nalazi se na samo 500 metara od prelepe Hartford plaže. Nassau se nalazi na oko 2 kilonetara udaljenosti, a aerodrom Nassau je na oko 22 kilometara.

Hotel
Izgrađen je u prelepoj tropskoj bašti, dobro je održavan. Ima restoran „Hibiscus Terrace“ (doručak i ručak), snek bar pored bazena, tri bazena sa terasom za sunčanje. Suncobrani, ležaljke i peškiri pored bazena ulaze u cenu. Ležaljke se na plaži naplaćuju. Osim toga, hotel ima i mini market, usluge pranja veša i parking.

Apartmani ukupno 75
One Bedroom Suite: oko 58 m², u prizemlju ili na prvom spratu, sa ukusom uređene. Imaju dnevnu sobu sa trpezarijom, spavaću sobu, kuhinju (mikro rerna i frižider), kadu/WC, fen, TV, radio, klimu, peglu, aparat za kafu, sef (dodatno se naplaćuje), balkon ili terasu sa malom baštom.
Townhouse: oko 114 m², isto kao One Bedroom Suite, samo veće i na apartman ima dva sprata. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa trpezarijom i kuhinja, a na prvom spratu se nalaze dve spavaće sobe, kupatilo i odvojen tuš.
Villa: oko 103 m², isto kao One Bedroom Suite, prostrana i lepo uređena. Ima dve spavaće sobe, dva kupatila, fen, dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju i terasu.

Sport
Uključeno: osvetljen teniski teren.