Breezes Bahamas 3+*

Lokacija
Nalazi se direktno na prelepoj Cable plaži, samo 7 kilometara od glavnog grada Nassau-a. Aerodrom Nassau je na oko 8 kilometara.

Hotel
Ovaj kompleks pripada popularnom SuperClubs lancu hotela i idealno je mesto za aktivni odmor na plaži. Kulinarski specijaliteti se nude u glavnom restoranu (buffet), italijanskom „Pastafari“ (a la carte – uz rezervaciju), kao i „The Garden of Eden“ restoranu koji nudi kontinentalnu kuhinju (otvoren 6 dana nedeljno – uz rezervaciju). Gril na plaži nudi snekove, a osim toga hotel ima i četiri bara. Takođe gosti mogu da koriste i bazen sa terasom za sunčanje (peškiri i ležaljke na plaži i pored bazena), veliki deo sa TV-om, internet kafe (dodatno se naplaćuje), soba za igranje i radnje.

Ishrana
All inclusive

Sobe - ukupno 392
Garden view: uređene u karipskom stilu i imaju kadu/WC, fen, TV (flat screen), radio, CD player, telefon, set za peglanje, klimu, frižider, aparat za kafu i čaj, sef, francuski balkon sa pogledom na baštu. Ocean View: isto kao Garden View, sa pogledom na more.
Ocean front: isto kao Ocean View, nalazi se direktno na plaži. Sobe u prizemlju imaju direktan pristup plaži.

Zabava
Dnevni i večernji zabavni program, noćni klub, piano bar.

Sport
Uključeno: zid za planinarenje, tri osvetljena teniska terena, stoni tenis, odbojka i odbojka na plaži i u bazenu, košarka, bicikl na iznajmljivanje, skijanje na vodi, jedrenje na dasci, jedrenje i kajak.

All inclusive
Svi obroci, sva alkoholna i bezalkoholna pića, napojnice, transver od i do Nassau aerodroma.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju jednu flašu penušavog vina i korpu voća po dolasku. Važi do 6 meseci posle venčanja. Venčani list mora da se pokaže u hotelu.