Viva Wyndham Resort 3+*

Lokacija
Nalazi se direktno na prelepoj peščanoj plaži. Na 20 minuda odaljenosti od Freeport-a, kao i od aerodroma Freeport.

Hotel
Ima prelep lobi gde se nalazi i „Junkanoo“ restoran (buffet), kao i a la carte restoran „Bambu“ (azijski – neophodna rezervacija) i „La Trattoria“ (italijanski – neophodna rezervacija). Suncobrane, ležaljke i peškire gosti hotela mogu da koriste i na privatnoj plaži i pored dva bazena. Osim toga, hotel ima i tri bara, nekoliko radnji, foto radnju, internet centrar lobiju (dodatno se naplaćuje).

Ishrana
All inclusive

Sobe – ukupno 276
Superior: oko 21 m², tuš/WC, fen, bade mantil, TV, radio, telefon, pristup internetu (dodatno se naplaćuje), set za peglanje, klima, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu.
Superior Ocean View: oko 21 m², isto kao Superior sa pogledom na more.

Zabava
Različiti zabavni programi tokom dana, a tokom večeri hotel ima noćni klub.

Sport
Uključeno: teretana, dva osvetljena teniska terena, košarka, odbojka, fudbal, jedrenje na dasci, kajak, jedrenje, snorkling, uvodni čas ronjenja, stoni tenis, bicikli, aerobik, yoga.
Dodatno se naplaćuje: skijanje na vodi, skuteri na vodi, ronjenje (PADI), jahanje konja. Golf teren se nalazi u blizini.

Deca
Dečiji klub (od 4 do 12 godina)

All inclusive
Svi obroci, domaća i internacionalna bezalkoholna i alkoholna pića, snekovi (24 sata), poslepodnevni čaj, napojnice.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju korpu voća i jednu flašu penušavog vina po dolasku, jedno fotografiju, bolju sobu (u zavisnosti od raspoloživosti – po dolasku), kao i dve majice. Minimum boravka u hotelu je tri noći. Obavezno je priložiti venčani list u hotelu.