Nikko Bali Resort & Spa 5*

Nusa Dua

Lokacija
Nalazi se na litici na južnom vrhu Nusa Dua, dirktno na prelepoj peščanoj plaži, a pruža jedinstven panoramski pogled na Indijski ocean i privatni dio plaže. Aerodrom Denpasar je udaljen oko 15 km.

Hotel
Ovaj ekskluzivni kompleks je smešten u prekrasnom tropskom vrtu. Prostrani, bazen sa različitim krajolicima zauzima centralnii deo kompleksa (suncobrani, ležaljke i peškiri uključeni) s odvojenim bazenom za decu, integrisani plaža i bar na bazenu. 4 različita restorana sa međunarodnom, azijskom, japanskom i kineskom kuhinjom i kafić. Pub sa živom muzikom, Balinežanski amfiteatar za folklorne priredbe, frizerski salon, perionica, shopping centar, lobi s pristupom internetu.

Usluga
Švedski sto za doručak u "Brasserie des Célébrités" restoranu. Večera je uključena u polupansionske rezervacije.

Sobe: 386
Garden View: 42 m², vrlo ukusna, kombinacija Balinežanskih elemenata i internacionalne udobnosti. Opremljene s kupatilom / WC-om, zasebnim tušem, fenom, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, frižider, kafa / čaj, sef, balkon, pogled na vrt.
Ocean View: Kao sobasa pogledom na vrt,samo sa pogledom na more.
Nikko Club Beach Front: Ocean View: sa spektakularnim pogledom na more. Gosti u ovoj kategoriji imaju pristup Club Lounge: Sveža pića dnevno (uklj. lokalno pivo), doručak je u dnevnom boravku, popodnevni čaj 3-5, večernji kokteli, pristup Internetu, knjižara i privatni bazen . (Ulaz u Club Lounge je zabranjeno za decu ispod 12 godina).

Sport
Uključeno: 
odbojka na pesku, teretana, stoni tenis, bilijar, fudbal.
Uz doplatu:: tenis, sauna, ronjenje, aqua aerobic i jahanje kamila (vanjska usluga).

Golf
"Bali Golf & Country Club" (samo 5-10 minuta vožnje od hotela) nudi atraktivne 18-hole golf course set u tropskim području od 100 ha .. Green fee za goste oko 165 USD po osobi na dan uklj. Caddyja i golf korpu (može se rezervisati na licu mjesta).

Zdravlje i lepota
U odličanom "Mandara Spa" centru čeka Vas opsežan program s tradicionalnim i modernim spa tretmanima (uz doplatu).

Idealno za decu
U "Jungle Kamp" (uz doplatu) ima mnogo zanimacija za decu 4-12 godina. Dečiji bazen, kao i 30 metara dug tobogan su dostupni.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde.