Banyan Tree Seychelles 6*

Lokacija
Hotel smešten na ostrvu Mahe, u delu sa prijatnom vazduhom i nezaboravnim pogledom na Indijski okean. Okružen belim peščanim plažama, kokosovim palamama i tropskim šumama. Udaljenost od aerodruma Mahe je oko 30 minuta vožnje, glavni grad Victoria na oko 45 minuta.

Hotel
Luksuzno uređen hotel sa vilama garantuje potpunu privatnost, svaka vila poseduje svoj bazen. Stilski kombinovan, kolonijalni dekor ističe originalnost ovog hotela. Ugođaju doprinose visoke nadstrešnice, verande i žaluzine izradjene od ručnih tkanina. U ovom prirodnom ambijentu postoje raznovrsni restorani sa kreolskim i azijskim specijalitetima, kao i raznovrsni barovi. U svakom trenutku se može aranžirati piknik po meniju na plaži ili u vilama. Za rekreaciju i ulepšavanje brine se “Banyan Tree”spa centar sa svojih 8 luksuznih paviljona smeštenih u bujnoj tropskoj vegetaciji na granitnoj litici, upotpunjeni wellness oazom. U ovom spa centru su obezbedjene Lomi Lomi masaže i balinežanske Lulur masaže, časovi o lepom ponašanju, kozmetičkim preparatima i masaži. Postoje spa centri sa klasičnim kozmetičkim salonima, manikirom, pedikirom, parnim kupatilom i bazenom sa fitnes treningom.

Sobe
Sve vile poseduju kupatilo (kada/tuš, WC, bade mantil, fen), TV, aparat za kafu i čaj, minibar, sef, telefon i klima uredjaj.
Hillside poll Vile (97 m2): vile sa bazenima smeštene na brežuljcima, sa pogledom na more. Poseduju male, otvorene bazene pogodne za sunčanje i otvorene paviljone okružene prirodom.
Pool villas by the rocks (105 m2): vile koje se nalaze u stenama, poseduju bazen sa djakuzijem, paviljone sa garniturom za sedenje i odmaranje.
Beachfront pool vile (250 m2): vile na samoj plaži obezbedjuju prijatan odmor i visoki komfor, imaju privatan bazen, paviljon za masažu, otvoren djakuzi i parno kupatilo. Iz vrta ovih vila obezbedjen je direktan prolaz do peščanih plaža.

Ishrana
Doručak na bazi švedskog stola.

Sport
Uključeno: kanu, kajak, jedrenje na dasci (zavisno od vremena), fitnes sala.
Uz doplatu: ronjenje, jedrenje (okolina hotela), korišćenje Spa.

HONEYMOON
Tek venčani parovi dobijaju flašu šampanjca, korpu voća i poklon.

Kreditne kartice
American Exspress, Master Card, Visa.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde.