Now Larimar Punta Cana 5*

Lokacija
Nalazi se direktno na plaži Playa Bávaro. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 30 minuta.

Hotel
Resort sa tipičnim karipskim ambijentom, idealan za odmor na plaži. Ukupno 9 restorana (6 a-la-carte) i 11 barova brinu se za kulinarsku raznovrsnost. Pored restorana „Castaways“ (švedski sto) na plaži i „Capers“ sa italijanskim specijalitetima, tu su i restorani sa jelima internacionalne, francuske i azijske kuhinje. U vrtu hotela nalazi se kompleks bazena sa 2 whirlpoola i 5 bazena, od kojih je jedan bazen za relaksaciju i jedan dečiji bazen. Na bazenu ležaljke, suncobrani i peškiri. Spa centar i raznovrsne radnje upotpunjuju ponudu.

Ishrana
All inclusive. Obavezna doplata za svečanu večeru na 31.12.

Sobe - ukupno 720
Deluxe Garden View: oko 40m², u zadnjem delu resorta, moderno uređene sa whirlpool kadom i odvojenim tušem, fen, bade mantil/sobne papuče, TV, telefon, internet (WLAN, uz doplatu), pegla, klima, ventilator, mini bar (dnevna ponuda sokova i piva), aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu.
Deluxe Tropical View: oko 46m², kao Deluxe Garden View, na centralnoj lokaciji, malo veća.
Deluxe Pool View: oko 46m², kao Deluxe Tropical View, sa pogledom na baštu i bazen.
Deluxe Ocean View: oko 46m², kao Deluxe Tropical View, sa ograničenim pogledom na more.
Preferred Club Deluxe Tropical View: oko 54m², kao Deluxe Tropical View, sa đakuzijem na terasi/balkonu. Uračunate usluge Preferred Cluba: privatni check-in/-out, concierge usluge, mini bar, internet (WLAN; uračunat), ulaz u Preferred Club Lounge (internet, kont.doručak, Hors d’Oeuvres uveče), 2 zasebna bazena sa pool-conciergom. Preferred Club Deluxe Ocean View: oko 54 m², kao Preferred Club Deluxe Tropical View, sa ograničenim pogledom na more.

Zabava
Pozorište sa večernjom zabavom, tematske večeri, nedeljno prodajna izložba umetničkih ručnih radova, diskoteka na otvorenom, kursevi plesa i španskog jezika, filmske projekcije na plaži.
Uz doplatu: kazino.

Sport
Uračunato:
fitness centar, aerobik, 2 teniska terena, košarka, odbojka na plaži, jedrenje, kajak, windsurfing, snorkling oprema, jedrenje.
Uz doplatu: kuglanje, jahanje, golf, pecanje na pučini.

All inclusive
Unlimited Luxury: svi obroci (švedski sto ili a-la-carte), snackovi, domaća i internac. pića (premium brendovi, do 1h), 24h room service. Dine-around program sa 28 restorana AMResortova (18-1h, potrebna rezervacija, transfer nije uračunat).

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu, kao i putnici koji obeležavaju godišnjicu braka, dobijaju sveže voće i flašu penušavog vina na dolasku, 1 doručak sa penušavim vinom u sobi (potrebna rezervacija), kao i 15% popusta na spa tretmane. Važi do 3 meseca nakon venčanja odnosno ukoliko je dan godišnjice braka u toku boravka. Venčani list pokazati u hotelu.