Heritage Awali Golf Resort & Spa 5*

Lokacija
Nalazi se na peščanoj plaži na južnoj obali. Na samo nekoliko minuta hoda je Bel Ombre, glavni grad Port Louis udaljen je oko 50 km. Mahebourg luka je udaljena oko 35 km.

Hotel
U kompleksu se nalazi glavni restoran "Balafon" sa Mauricijskom kuhinjom, à la carte restoran "La Compagnie des Comptoirs" (nije za decu ispod 13 godina), "Infinity Blue", "Le Château de Bel Ombre" (na udaljenosti od oko 5 minuta) i novi restoran "Roots"; 1 snack bar "Amafrooty", 2 bara, 3 velika bazena (uključujući i jedan spa), ležaljke, suncobrani, peškiri na bazenu, ležaljke i suncobrani na plaži, igraonica (uz dolatu), butik, frizerski salon.

Ishrana
Bogati doručak i večera na bazi švedskog stola u glavnom restoranu "Balafon" uključeni. Kada se rezerviše "deluxe all inclusive" dobija se i ručak u a la carte "Amafrooty" i "Infinity Blue".

Sobe: ukupno 154 sobe, 5 apartmana, 1 vila.
Deluxe: oko 52 m2 , 91 soba..Svaka soba je elegantno nameštena sa finim afričkim i tropskim elementima. Poseduje kupatilo (tuš odvojeni WC, fen, ogrtač za kupanje), SAT TV, telefon, pristup internetu (uz doplatu), klima uređaj, ventilator, mini bar, apart za čaj i kafu, sef, balkon ili terasa, morska strana s pogledom na vrt.
Deluxe Ocean View: oko 52 m2, sa pogledom na more.
Deluxe Beachfront: oko 52 m2, u prvom redu do plaže.

Zabava
Večernja zabava nekoliko puta nedeljno.

Sport
Uključeno u cenu: Skijanje na vodi, jedrenje na dasci, vožnja brodom sa staklenim dnom, ronjenje, jedrenje, kajak, pedalina, fitness centar, odbojka na plaži, 2 teniska terena (osvetljena), stoni tenis, streljaštvo.
Uz doplatu: skijanje na vodi, ronjenje, katamaran krstarenja, pecanje na pucini, bilijar, oprema za tenis, jahanje (u blizini).

Za decu
Dečiji klub od 3 do 11 godina s dečjim bazenom, otvoren od 08.30-23 h. Klub za tinejdžere 12 do 17 godina.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde