Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 5*

Lokacija
Nalazi se na predivnoj poziciji u severnom delu Beau Vallon uvale sa spektakularnim pogledom na Silhouette i North Island. Do Beau Vallon plaže ima oko 2 km, do aerodroma Mahe oko 17 km.

Hotel
Ovaj resort nudi sve ugodnosti visokog standarda, elegancije, komfora i šarma usred tropske vegatacije. Tri male idilične peščane uvale okružuju resort izgrađen na steni i nudi odlične uslove za snorkling. Resort raspolaže sa 2 prvoklasana restorana i jednim barom, glavnim restoranom „ The Hilltop“ sa ponudom specijaliteta iz svih krajeva sveta, kao i svakodnevnim tematskim večerima. Tu je i poznati a-la-carte restoran „Les Cocotiers“ sa internacionalnom i kreolskom kuhinjom, „Oceanview Bar“ otvoren u vreme ručka i uveče, sa ponudom laganih jela i prelepim pogledom na okean. Hotel dodatno ima internet uz doplatu, bazen, čitaonicu, butik.

Ishrana
Bogat švedski sto sa američkim doručkom u „The Hilltop“ restoranu uračunat.Pri rezervisanom polupansionu uključen je dodatno švedski sto za večeru u istom restoranu. Meni u a-la-carte restoranu “Les Cocotiers” uz doplatu. Pri rezervaciji punog pansiona uključen je dodatno ručak meni sa dva ganga u „Oceanview Bar”-u. Obavezna doplata za svečanu  večeru 24.12., i 31.12.

Sobe - ukupno 40 u vilama izgrađenim na stubovima.
Oceanview Hillside Villa: oko 90 m² (26) lepo opremljena i elegantna, spaja tradicionalnu sejšelsku arhitekturu sa modernim komforom u harmoniji sa tropskom prirodom. Vile se nalaze na blagoj padini, dvospratne su sa po 2 odvojene stambene jedinice. Sadrže kombinovani dnevno/spavaći prostor, kupatilo sa đakuzi kadom, tuš, wc, fen, bade mantil, TV, CD/DVD uređaj, telefon, internet uz doplatu, klimu, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, Nespresso® aparat, sef, balkon sa garniturom za ručavanje i dnevnim ležajem, 24h room servis, pogled na more.
Deluxe Oceanfront Villa: oko 90 m² (13), kao Oceanview Hillside Villa. Vile su samostalne, imaju po jednu smeštajnu jedinicu i direktno su na moru.
Deluxe Oceanview Pool Villa: oko 130m² (15), kao Deluxe Oceanfront Villa, izgrađene leta 2014, na padini, sa privatnim bazenom i đakuzijem. Pogled more.

Zabava
više puta nedeljno diskretna večernja zabava, jednom nedeljno snorkling izlet, različiti nedeljni programi. Viže puta nedeljno besplatan transfer do Beau Vallon plaže.

Sport
Uključeno: snorkling, kajak, fitnes centar. Uz doplatu: pecanje na pučini, skijanje na vodi, jet ski, katamaran, škola ronjenja PADI u blizini (transfer uračunat).

Beauty & Wellness
„Duniye Spa“, sa svojim ekskluzivnim tretmanima, se nalazi direktno na moru.
Uračunato: parno kupatilo. Uz doplatu: masaže, kozmetički tretmani, joga (na upit).

Dodatno
DERTOUR gosti koji rezer višu Deluxe Oceanfront Vilu ili Deluxe Ocean View Pool Vilu dobijaju flašu penušavca, romantičnu ceremoniju kupanja, 15 minuta masaže kao i svakog dana slatki delikates kao znak pažnje. Min.5 noći boravka.

Medeni mesec
Putnici koji putuju na medeni mesec, ostvaruju popust ca.80 % na osnovnu cenu iz kataloga za suprugu. Popust važi i na doplate za ishranu. U hotelu dobijaju flašu penušavog vina, romantičnu kupku, pareo, majicu. Minimalan boravak 4 noćenja.Ne važi u terminu 25.12. - 9.01.

Popusti za godišnjicu braka
Honeymoon Special važi za putnike koji slave 3 godišnjicu braka ili svaki naredni 3-godišnji jubilej, i to do 1 mesec pre ili posle dana godišnjice. Minimalan boravak 4 noćanja. Ne važi 25.12.-9.1.

Dobro je znati
Tri resorta Hilton Seychelles Northolme, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa i Double Tree by Hilton Seychelles - Alamanda Resort & Spa, nude mogućnost za bolje upoznavanje dva različita ostrva. Kod kombinacije ovih hotela (minimum 7 noćenja u dva od tri navedena Hilton hotela) ostvarujete popust od oko 5% na cenu sobe. Ne može se kombinovati sa Honeymoon specijalom ili popustom za godišnjicu braka. Ne važi 27.12.-9.1.