Hilton Bali 5*

Nusa Dua

Lokacija
Nalazi se na litici brda, na južnom delu Nusa Due, direktno na prelepoj peščanoj plaži sa panoramskim pogledom na more. Aerodrom Denpasar se nalazi na udaljenosti od oko 15 kilometara. 

Hotel
Nekadašnji hotel Grand Nikko Bali. Ekskluzivni resort, okružen  bogatom tropskom vegetacijom. U središtu se nalazi veliki kompleks bazena (suncobrani, ležaljke i peškiri uračunati) sa odvojenim delom za decu i integrisanom peščanom plažom. Za vaše potpuno uživanje pobrinuće su se tri restorana sa azijskom i internacionalnom kuhinjom.  Balinežanski amfitetar i suvenirnica su takođe deo ponude. Wi-Fi je dostupan u celom rizortu. 

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak.
Kod rezervacije polupansiona uračunata i večera.
Kod rezervacije punog pansiona dodatno i ručak.

Sobe - ukupno 408
Garden View- veličine oko 42m2, poseduju: kupatilo/wc, odvojeni tuš, fen, TV, telefon, klimu, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef i balkon sa pogledom na baštu.
Ocean View - veličine oko 42m2, opremljena kao Garden View, sa pogledom na more.
Deluxe Beach Front - opremljene kao Garden View, dodatno ima sofu, nalazi se u delu Cliff Tower, sa prelepim pogledom na more.
Nikko Club Beach Front - opremljene kao Deluxe Beach Front. Uračunate usluge kluba: pristup u Club Lounge u kojem se nalaze bazen, terasa za sunčanje i restoran. Ovde se služi doručak od 6h do 10:30h, bezalkoholna pića, lokalno pivo i užina od 11h do 15h i od 19h do 24h, popodnevni čaj od 15 do 17h i večernji koktel od 17h do 19h. Ovde su na raspolaganju i Wi-Fi, biblioteka i dodatni bazen. Deci do 12 godina nije dozvoljen ulaz u lounge.  Oni imaju besplatan ulaz u Jungle Camp gde dobijaju ručak i piće. Gosti u ovom tipu sobe imaju usluge pranja veša za 4 komada odeće po sobi/boravku i 25% popust na spa tretmane. 
Family - veličine oko 42m2, opremljene kao Deluxe Beach Front, u delu Cliff Tower, raspoređene su na drugom i trećem spratu, sa lepim pogledom na more. Soba ima visok krevet, a za decu dodatno postoje filmovi, knjige, Playstation 2 i ostale igre.
One Bedroom Pool Vila - veličine oko 300m2 sa uračunatim spoljašnjim delom. Deo sa vilama je odvojen i graniči se sa postojećim resortom. Usluge batlera 24h. Opremljene kao Garden View, ali luksuznije uređene, sa aparatom za kafu i jednim ekskluzivnim kupatilom. Dodatno imaju baštu sa terasom za sunčanje, privatni bazen (10m x 4m), kao i spoljašnji tuš. Uračunate usluge kluba: pristup u Villa Lounge, u kojem se služe bezalkoholna pića, biskviti, voće i uveče kokteli. Dodatno imaju i pristup u Club Lounge (detalje videti u opisu Nikko Club Beach Front). Jedna ponuda mini bara u sobi je besplatna. 
Family Suite- veličine oko 84m2, sastoji se od 2 međusobno povezane Family sobe. 

Sport
Uračunato: odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar, bilijar.
Uz doplatu: tenis, snorkling, jahanje kamile. 

Dodatno
- Upgrade u sledeću višu kategoriju kod rezervacija od 12 ili više vezanih noćenja.
25% popust na spa tretmane za rezervacije od 7 vezanih noćenja
- Popust za seniore: 20% popusta ne hranu i pića za goste starije od 55 godina

Lepota i zdravlje
U odličnom Mandara Spa centru u ponudi je bogat izbor tretmana (uz doplatu).

Medeni mesec
Mladenci na dolasku dobijaju voće i cveće, petnaestominutna masaža vrata i 25% popusta na masaže u spa centru.