Paradisus Varadero 5*

Lokacija
Nalazi se direktno na peščanoj plaži Varadera. Aerodrom uraljen je oko 40 kilometara.

Hotel
Fantastičan hotel u grčkom stilu sa brojnim stubovima i fontanama urađenim od svetlog mermera. Kulinarski specijaliteti mogu da se dobiju u glavnom restoranu “Ara” (internacionalni; doručak ručak i večera – buffet)i u restoranu “Caribeño" (karipski; doručak, ručak, a la carte večera), tri a la carte restorana (otvoreni uveče – rezervacije su nekada neophodne, a imaju japansku, italijansku i internacionalnu kuhinju), "Chiringuito" grill (otvoren za ručak). Hotel ima i četiri bara, dva bazena sa terasom za sunčanje, ležaljkama, suncobranima i peškirima (i pored bazena i na plaži). Pristup internetu se dodatno naplaćuje, a Room service radi 24 h.

Ishrana
All Inclusive – gosti dobijaju piće za dobrodošlicu, sve obroke (buffet i a la carte), 24 sata snekovi i internacionalna pića.

Sobe - ukupno 429, raspoređene u dvospratnim bungalovima.
Junior Suite – veličine oko 40m², kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, kadu, tuš, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, peglu, klimu, mini bar (uključen u cenu i puni se svaki dan vodom i bezalkoholnim pićem), aparat za pravljenje čaja/kafe, sef, balkon ili terasu i pogled na baštu.
Junior Suite Ocean View – ima oko 40 m² - opremljen kao Junior Suite, sa pogledom na more.
Master Junior Suite Ocean View – veličine oko 80m², opremljena kao Junior Suite, sa dva TV-a, dva kupatila, dve sobe povezane vratima, u prvom redu do plaže. 

Zabava
U cenu je uračunat dnevni i večernji zabavni program, fun pubs (uveče), kursevi plesa i španskog jezika.

Sport
Uključeno: fitnes centar, joga, aerobik, tri osvetljena teniska terena, stoni tenis i odbojka na plaži, košarka, pedalina, daska za jedrenje, kajak, snorkling (sa opremom), renjenje (jedan zaron dnevno, osim nedeljom), ronjenje u bazenu. 

Golf
Teren sa 18 rupa (par 72) u Varadero Golf Clubu.

Zdravlje i lepota
Prelepi wellness centar “YHI SPA” sa 12 prostorija za tretmane, bazen sa slanom vodom, deo za relaksaciju i frizera.
Uračunato: sauna, parno kupatilo, whirlpool, škotski tuš
Uz doplatu: Raznovrsni tretmani.

Dodatno se naplaćuje: salon lepote, frizerski salon i razni tretmani.

All inclusive
Piće dobrodošlice, svi obroci (a-la-carte i švedski sto), 24h snekovi i internacionalna pića.

Honeymoon
Mladenci dobijaju vip check-in, kasni check-out, cveće, flašu penušavog vina i voće na dolasku, dva dana doručak u sobi, romantičnu večeru i poklon. Važi za rezervacije od bar šest vezanih noćenja. Važi do šest meseci nakon venčanja. Venčani list se mora pokazati u hotelu.