Le Meridien Ile Maurice 4*

Lokacija
Nalazi se direktno na prekrasnoj peščanoj plaži. Glavni grad, Port Louis, udaljen je oko 15 km; aerodrom Mahebourg je na oko 60 km udaljenosti.

Hotel
Kompleks od šest zgrada je okružen bujnim vrtovima. Popularan je za porodice i poseduje 4 restorana: "180 °" (međunarodna kuhinja), "školjke" (morski plodovi), "La Croque" (grickalica) i "La Faya" (mediteranska kuhinja), 4 bara, 2 bazena, dječji bazen, ležaljke, suncobrane i peškire na bazenu i plaži, prodavnicu nakita, butike i internet u foajeu (uz doplatu).

Ishrana
Raznovrstan doručak i večeri na bazi švedskog stola u restoranu "180°". Meni (uz delimičnu doplatu) u jednom od ostalih restorana. Kada se rezerviše all inclusive dobija se dodatno ručak u restoranu "Školjke", "La Croque" ili "La Faya".

Sobe - ukupno 265 soba, uključujući 66 "Nirvana" soba u odvojenom delu, dostupne na upit preko DERTOUR servisnog centar.
Deluxe: imaju oko 50 m2 ukupno180, prijateljski i prijatno opremljene. Svaka soba poseduje dnevni boravak, kupatilo, (kada / tuš, wc, fen, daska za peglanje), TV, telefon, pristup internetu( uz doplatu), klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasu. Sve sobe imaju pogled na more.

Sport
Uključeno u cenu:
Teniski tereni, fitness centar na pesku, stoni tenis, streljaštvo, gimnastika u vodi, vaterpolo, vožnja brodom sa staklenim dnom, kajak, ronjenje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi.
Uz doplatu: pecanje na pučini, jedrenje katamaranom, paraglajding, ronjenje, najam bicikla.

Medeni mesec
Popust na godišnjicu venčanja, popust od 40% za godišnjicu venčanja kao i za svaku 5 godinu od godine venčanja za mladu. U hotelu se dobija 1 majca i 1 marama, 1 flaša vina, 1 posebna večera uz sveće na plaži i 30-ak minuta masaže. Dozvoljeno za decu sa roditeljima.

Za decu
"Penguin Kids Club“ klub za decu od 4 do 11 godina, uz brojne aktivnosti; radno vreme: 9h - 16,45h i 18h - 21h.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde