Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa 6*

Položaj
Jugo-istočno od severnog Male atola. Elegantno 750m dugo i 100m široko ostrvo sa neodoljivim šarmom. Od aerodroma Male udaljeno oko 25 minuta gliserom.

Hotel
Hotel je okružen tropskom vegetacijom i nudi gostima odličnu uslugu. Tri prvoklasna restorana, neki sa otvorenom arhitekturom, keteringom i kulinarskim specijalitetima. Glavni restoran je „Cafe Huraa“ sa internacionalnom kuhinjom, plus dva specijalizovana restorana „Baraabaru“ (indijski) i „Reef Club“ (italijanski). Kompleks nudi 3 bara, jedan bazen sa suncobranima i odvojeni bazen za decu, peškire za plažu na plaži i bazenu, butik, zlataru, frizera, biblioteku, internet, ambulantu.

Sobe
Beach Pavilion sa bazenom:
 oko 45m2, odvojeni bungalovi u tradicionalnoj arhitekturi sa dosta drvenih i ratan detalja, kupatilom sa kadom/ tušem/ WC, plus odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantili, TV, DVD, telefon, internet, daska za peglanje, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef, terasa sa bazenom i pogledom na baštu.
Beach Bungalow istočna strana sa bazenom: oko 63m2, kao i Beach Pavilion, sa ležaljkama i suncobranima, sa pogledom na izlazak sunca i pogledom na more.
Beach Bungalow zapadna strana sa bazenom: Oko 63m2, kao i Beach Bungalow istočna strana, samo sa pogledom na zalazak sunca.
Water Bungalow istočna strana: Oko 61m2, na stubićima iznad lagune sa direktnim prilazom u more.
Water Bungalow zapadna strana: Oko 61m2, isto kao i Water Bungalow istočna strana, samo sa pogledom na zalazak sunca.

Sport
Uključeno:
 Teretana, odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, surfovanje na dasci, jedrenje, jedrenje katamaranom, kajak.
Uz doplatu: skijanje na vodi, wakeboarding, jetsking, parasailing, Fun Tubes, banana brod.

Ronjenje
Oko 100m od privatnom grebena. Raznolike ronilačke aktivnosti na ostrvu, za početnike, kao i za iskusne ronioce.