Holiday Inn Kandooma 4+*

Položaj
Ostrvo Kandooma (310m x 260m) se može prepešačiti za samo oko 20min. Aerodrom Male je udaljen oko 35km, oko 40min vožnje brzim brodom.

Hotel
Resort je predodređen za porodice, opremljen u modernom stilu. Za raznovrsnost ishrane brinu se, pored glavnog restorana „Kandooma Cafe“ (zapadna, japanska, azijatska kuhinja), dodatno još i ostali a-la-carte restorani i cafei. „The kitchen“ sa otvorenim studiom za kuvanje mediteranskih i azijatskih jela. „Deck“ u kojem gosti mogu piti koktel i uživati u pogledu na zalazak sunca. Tu su još i „Bokkuraa Coffee Club“, „Kandooma Lounge“ kao i „Pool bar“. Specifičnost čini „Villa BBQ“, u kojoj gosti mogu sami spremati roštilj. Ostali saržaj hotela čine bazen sa jakuzzijem, odvojeni bazen za decu, ležaljke na bazenu i plaži, radnja, čitaonica sa internetom (30 min besplatno), beplatan WiFi internet, lekarska ordinacija, čuvanje dece.

Sobe - 160 vila
Garten Villa: oko 48m2 (16), nešto udaljeniji od plaže, bungalow sa dve smeštajne jedinice, svetli i prijatno uređeni sa diskretnim bojama i drvenim podom, kupatilo sa tušem/ WC i dodatno sa spoljnjim tušem, fen, bade mantil, TV, radio, iPod station, telefon, besplatan internet, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/ čaj, aparat za ceđenje pomorandži, dnevno sveže pomorandže i voda u sobi, sef, veranda sa mrežama za leškarenje i privatnom baštom.
Beach Villa: oko 48m2 (44), kao Garten Villa, zasebne, direktno na plaži, sa verandom ka morskoj strani.
Beach House: oko 71m2 (74), kao Beach Villa, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom. Spavaća soba sa balkonom na 1. spratu, otvoreni dnevni prostor sa mogućnošću za odmaranje i spoljnim tušem, koji se prostire sve do peščanog dela, pogled na more.
Water villa: oko 85m2 (14), kao Beach Villa, izgrađene na stubovima iznad vode. Prostrana spavaća soba prelazi u veliko otvoreno kupatilo sa kadom. Šiber vratima soba je dvojena od privatne terase za sunčanje sa mrežama za leškarenje i direktnim prilazom moru. Pogled na pučinu.

Zabava
Povremeno zabavni program, bioskop pod zvezdama, logorska vatra. 
Uz doplatu: snorkling i izleti.

Sport
Uračunato: fitness centar, odbojka na plaži, fudbal, kriket na plaži.
Uz doplatu: windsurfing, katamaran, kajak, noćno pecanje.

Deca
Dečiji klub za decu 4-12 godina, dnevno otvoren 10-18h.

Ronjenje
Mnogobrojne ronilačke i snorkling mogućnosti u blizini. PADI škola za ronjenje, kursevi ronjenja i oprema uz doplatu, oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness
Spa nudi veliki izbor terapeutskih masaža i tretmana, sa 5 prostorija predviđenih za ove svrhe.  
Uračunato: jakuzzi.
Uz doplatu: masaže, tretmani.

Obavezan povratni transfer gliserom (oko 40 min) 199 po osobi.