Meeru Island Resort 4+*

Lokacija
Ostrvo Meeru dugačko je oko 1200 metara, a 600 metara široko. Idealno je mesto za ronioce. Aerodrom Male udaljen je oko 45 km - gliserom oko 55 minuta vožnje.

Hotel
Ovaj resort ušuškan je u plantažama papaje i palmi, poseduje 2 prijemna odeljenja, 2 glavna restorana „Farivalhu“ i „Maalan“, 3 A-la-carte restorana, 7 barova, veliki bazen za goste od 18 godina, bazen sa odvojenim dečijim bazenom, ležaljke i peškire na bazenu, ležaljke na plaži, bibilioteku, internet-cafe (uz doplatu), suvenirnicu, juvelirnicu, frizerski salon i lekarsku ordinaciju.

Sobe - 286
Standard: oko 50 m2 (3*) (22), bungalovi u unutrašnjosti ostrva, prostrani, jednostavno opremljeni, popločan pod, sa kutkom za sedenje, kupatilo sa tušem/ WC, fen, TV, CD plejer, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, natkrivena terasa sa pogledom na baštu.
Jacuzzi Villa: oko 85 m2 (83), kao Standard, komfornija, CD plejer, natkriveni paviljon za odmor sa površinom za ležanje i sa otvorenom terasom sa sopstvenim đakuzijem okrenutim ka moru.
Beach Villa: oko 50m2 (kategorija 4*) (77), samostalne vile, osnovna opremljenost kao Standard, sa poluotvorenim kupatilom i sopstvenom terasom, okrenute ka okeanu.
Jakuzzi Beach Villa: oko 80m2 (83), kao Beach Ville, komforne, dodatno sa DVD plejerom, natkrivenim paviljonom za mir i odmor i otvorenom terasom, okrenute ka okeanu.
Water Villa: oko 60 m2 (27), kao Beach Villa, komforne, sa DVD plejerom, privatna terasa  za sunčanje i direktan pristup moru.
Jacuzzi Water Villa: oko 85 m2 (kategorije 5*)(77), kao Water Villa, na stubovima direktno iznad mora, komforna i moderna, sa velikim kupatilom i velikom drvenom platformom.

Zabava
Povremeno zabavni program.

Sport
Uračunato:
 odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar.
Uz doplatu: surfing, katamaran, pecanje na pučini, fitnes centar, badminton, 2 terena za tenis (osvetljena), iznajmljivanje bicikla, golf.

Ronjenje
Do unutrašnjeg grebena, pogodnog za snorkling, se brodićem se stiže za oko 10 minuta (oko 6 USD/po osobi). Oprema i snorkling izleti, kao i škola ronjenja (PADI) se mogu dobiti uz doplatu.

Beauty & Wellness
Dva „Duniye Spa“ centra, jedan od njih je iznad mora, a drugi na kopnu. Uz doplatu: masaže i tretmani lepote.

Obavezan povratni transfer gliserom (oko 55 min) 120 po osobi.