Olhuveli Beach & Spa Resort 4+*

Lokacija
Nalazi se u južnim Male atolima direktno na spoljnom grebenu i udaljen je 45 minuta vožnje brzim brodom od aerodroma.

Hotel
Nalazi se na ostrvu obraslom tropskom vegetacijom duzine 900 i širine 100 metara. Poseduje recepciju (internet uz doplatu), prodavnicu suvenira, zlataru i sobu za čitanje sa odabranim delima. Zatim poseduje glavni otvoreni restoran, a-la-carte restoran sa velikom terasom sa koje se pruža pogled na prelepu lagunu, bar na otvorenom i snek bar na bazenu. U sklopu hotela se nalaze i dva bazena, kao i bazen za decu (ležaljke i peškiri su uključeni u cenu). Prelepi “Sun Spa” Vas poziva na opuštanje.

Sobe
Deluxe sobe:
(4*) (63) udobno nameštene. Poseduju tuš, toalet, fen, ventilator na plafonu, klimu, minibar (uz doplatu), direktnu telefonsku liniju, sat TV, sef, dnevni boravak, aparat za kafu i čaj, terasu ili balkon sa pogledom na plažu i lagunu.
Vila na vodi: ukupno 21, opremljene su kao i deluxe sobe, nalaze se iznad vode, poseduju kadu, bide, CD player, prostran dnevni boravak sa ručno napravljenim nameštajem od tikovine, terasu za sunčanje sa ležaljkama i direktnim pristupom moru.
Jacuzzi vile: ukupno 32, opremljene kao i vile na vodi, poseduju i jacuzzi na velikoj privatnoj terasi.

Ishrana
Švedski sto za sve obroke.

Sport
Uključeno u cenu:
 odbojka, badminton, pikado i stoni tenis.
Uz doplatu: teretana, bilijar, tenis, wind i kite surfing, ronjenje, jedrenje. Spa tretmani, sauna, parno kuparilo i jacuzzi.

Obavezan povratni transfer gliserom (oko 45 min) 223 po osobi.