One&Only Reethi Rah 6*

Lokacija
Nalazi se na 2000 metara dugačkom i 500 metara širokom ostrvu koje pripada North Male Atoll-u. Okružuje ga 6km duga peščana plaža sa belim peskom koja je podeljena u 12 idiličnih zaliva. Aerodrom u Maleu je udaljen oko 35 kilometara, odnosno nekih 50 minuta jahtom.

Hotel
Resort svojim gostima nudi dosta prostora za privatnost, ali i odličnu uslugu. Razmazićete se u tri restorana: „Reethi Restaurant“ (mediteranski, azijski) sa sporom kuhinjom i podrumom vina, „Tapasake“ (japanski), kao i „Fanditha Lounge and restaurant“ (arapski). Kompleks takođe nudi 1 bar, 2 bazena, odvojen bazen za decu sa toboganom, ležaljke, suncobrani i peškiri (dostupni i na plaži i pored bazena), prodavnica, frizer, čitaonica, internet (dodatno se naplaćuje), doktorska ordinacija.

Sobe
Vila na plaži:
 oko 135m kvadratna (spoljni deo ima oko 56m kvadratna), luksuzne i moderne sa dosta ekskluzivnog prirodnog materijala sa dosta pažnje posvećene detaljima, veliko kupatilo sa kadom/ tušem, odvojenim WC-om, odvojen spoljni tuš, frizer, bademantil, TV (flatscreen), radio, CD/DVD player, telefon, besplatan pristup internetu, klima, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, velika terasa sa ležaljkama i direktan pristup plaži. Batler dostupan 24 sata dnevno.
Vila na plaži sa bazenom: oko 165m kvadratna (spoljni deo ima oko 86m kvadratna), isto kao Vila na plaži, dodatno sa većim prostorom za sunčanje i sedenje, kao i privatni bazen
Dupleks Vila: oko 135m kvadratna po nivou (na dva nivoa). Pored nje se nalaze dve Vile na plaži koje su povezane malim putem.
Vila na vodi: oko 149m kvadratna (spoljni deo ima oko 70m kvadratna), stoji na stubovima u laguni, ima verandu i direktan pristup laguni. Mreže koje su razapete preko vode su idealno mesto za odmor i sunčanje.

Zabava i ekskurzije
Povremen večernji zabavni program. Različite ekskurzije se dodatno naplaćuju.

Sport
Teretana, teniski teren sa reflektorom, odbojka na plaži, badminton, fudbal, boćanje, stoni tenis, pikado, jedrenje na dasci, kajak, pedalino su uračunaci u cenu. 
Dodatno se naplaćuje: golf, skijanje na vodi, parasailing, jedrenje, jedrenje katamaranom, banana.

Ronjenje
Hotelski privatni greben je udaljen oko 250-300 metara. Škola ronjenja se dodatno plaća. Gnjurenje je uračunato u cenu.

Zdravlje i lepota
Ekskluzivni „One&Only Espa Spa“.
Uračunato: sauna, tursko kupatilo i đakuzi.
Uz doplatu: masaže, aromaterapije, Ayurveda tretmani i tretmani lepote.

Obavezan povratni transfer jahtom (oko 55 min) 435 po osobi.