Six Senses Laamu 5+*

Lokacija
Nalazi se na ostrvu Olhuveli, površine 650 metara sa 200 metara. Aerodrom Male udaljen je oko 240km na oko 40 minuta leta do ostrva Kadhdhoo i dodatno 15 minuta vožnje brzim brodom.

Hotel
Novootvoreni resort nudi prostrane i luksuzne vile, okržene bujnom vegetacijom. 2 restorana stoje na raspolaganju sa inovativnim kuhinjama: glavni restoran „Longitude“ koji se nalazi na vodi, nudi pored raznovrsne ponude švedskog stola i raznovrsne dnevne menie (azijatski, arapski, evropski), „Leaf“, koji se nalazi iznad hotelskog povrtnjaka, u kojem se služe jela sa svežim bio-sastojcima. U ponudi je i vinski podrum, izgrađen od stakla iznad  vode, u kojem gosti imaju mogućnost degustacije vina iz celog sveta. U „Chilli Lounge & Bar“-u u opuštenoj atmosferi i uz panormaski pogled, gosti se poslužuju snackovima, „Ice“ nudi poslastice i i 40 različitih vrsta sladoleda. Od ostalog sadržaja hotela tu su lounge za kafu i čaj „Beans and  Leaves“, suncobrani i peškiri, radnja, juvelirnica, open-air bioskop, biblioteka, iznajmlivanje CD-DVD-a, besplatan internet, lekarska ordinacija.

Sobe - ukupno 100
Beach Villa: oko 108m2 (od toga oko 30m2 spolja)(27), elegantan enterijer sa prirodnim materijalima, poluotvoreno kupatilo sa kadom/ tušem/ WC i odvojenim spoljnjim tušem, fen, bade mantil, TV-LCD, DVD plejer, telefon, besplatan internet, klima uređaj, minibar, ventilator, aparat za kafu/ čaj, sef, privatni „dining deck“, terasa sa mogućnošću za sedenje, privatna bašta sa ležaljkama i direktnim prilazom plaži, pogled na more, 24h usluga batlera. 
Beach Villa sa bazenom: oko 255m2 (od toga oko 30m spolja)(5), kao Beach Villa, prostranija, sa privatnim bazenom.
Water Villa: oko 120m2 (od toga oko 47m2 spolja)(70), kao Beach Villa, na stubovima iznad vode, bez spoljašnjeg tuša, drvena terasa sa mrežama za sunčanje iznad mora, direktan pristup moru. Osim toga na raspolaganju je i platforma sa staklenim stolom i zastakljenim prozorom na podu, za posmatranje podvodnog sveta. Pogled na lagunu i okean.

Zabava & izleti
Redovna večernja zabava i povremeno živa muzika. Uz doplatu: različiti izleti.

Sport
Uračunato: fitnes centar, windsrufing, katamaran, kajak.
Uz doplatu: skijanje na vodi.

Ronjenje
Kursevi ronjenja, izleti za ronioce i snorkling uz doplatu, u okviru PADI škole ronjenja. Unutrrašnji greben na udaljenosti oko 70-200m. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness
Six Senses Spa nudi 5 prostorija za tretmane na plaži i 4 prostorije za tretmane u unutar prirodne vegetacije ostrva. Gosti imaju priliku da se opuste uz pomoć svežim produkata prirode.
Uračunato: sauna, parno kupatilo.
Uz doplatu: yoga, Tai Chi, Life Style konsultacije, refleks-masaže, akupresura, reiki, shiatsu, razni wellness tretmani.

Obavezan povratni transfer unutrasnji let (oko 50 min) 372 po osobi.