Adaaran Club Rannalhi 3+*

Lokacija
Nalazi se na južnom Male Atolu na 45 minuta brzim brodom od Aerodroma Huluhule. Koralni greben udaljen je od 10 do 40 metara tako da ljubitelji snorklinga imaju mogućnost da u potpunosti uživaju.

Hotel
Nalazi se na ostrvu veličine 450 x 140 metara, okružen lepom prirodom. Tropsko ostrvo sa prelepim peščanim plažama pruža živopisni ambijent za svakog gosta. Smešten je u velikoj laguni koja je idealna za plivanje, kao i za različite sportove na vodi. Nalazi se u južnom delu. U blizini se nalazi koralni greben sa bogatom florom i faunom. Hotel poseduje glavni restoran sa internacionalnom i maldivskom kuhinjom, cafe, lounge bar koji služi snackove, butik, juvelirnicu, vešeraj i SPA.

Sobe - ukupno 130
Standard: (delimično renovirane), komforno opremljene, sa nenametljivom elegancijom. 
Nalaze se u dvospratnim objektima koji se sastoje od četiri sobe. U svom sastavu imaju tuš/wc, klimu, ventilator na plafonu, sef, frižider, telefon, TV, terasu ili balkon sa pogledom na baštu.
Water bungalows: dva nova water bungalova raspoređeni su na dva sprata i sastoje se od četiri jedinice, svi ostali se sastoje od dve jedinice. Dodatno imaju aparat za čaj/kafu, terasu za sunčanje sa opuštajućom atmosferom na kojoj se nalaze ležaljke koje upotpunjuju doživljaj. Terasa ima direktan pristup moru.

Sport
Uračunato: odbojka na plaži i stoni tenis.
Uz doplatu: oprema za ronjenje, jedrenje, kanu, jedrenje katamaranom, pecanje, PADI - ronilački cenar, masaže i spa tretmani. 

Napomena
Deci nije dozvoljen boravak u bungalovima na vodi.

All Inclusive
Doručak, ručak i večeru
Čaj i kafu i snekove (16h-18h)
Domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10h-24h)