Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*

Položaj
Ostrvo Ellaidhoo se nalazi na istočnom rubu Ari atola i ima prečnik od oko 300 m. Aerodrom Male je udaljen 42 km i oko 25 minuta leta hidro avionom, 80 minuta hidro gliserom.

Hotel
Integrisan je u prirodnu gustu vegetaciju ostrva. Svojim gostima pored glavnog restorana nudi još jedan restoran čija kuhinja priprema morske specijaliteta kao i Sneck-bar. Postoji i 1 bazen sa barom, ležaljke kod bazena i na plaži, suncobrani na plaži, još 2 bara, biblioteka, suvenirnica, juvelir, internet cafe (uz naplatu) kao i Spa centar.

Sobe: 110
Superior: oko 52 m2 (24) u dvospratnim gradjavinama sa po 4 smeštajne jedinice. Sobe su sa ukusom opremljene, sa spoljnim kupatilom, fen, TV, telefon, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa.
Beach Bungalow: oko 38 m2 (46), pojedinačni bungalovi direktno na plaži sa pogledom na more (razmak između bungalova oko 2 m).
Water Bungalow: oko 39 m2 (24), po dve smeštajne jedinice u svakom, kao Beach Bungalow, na stubovima iznad mora, sa odvojenim WC i dodatnom spoljnom kadom.

Zabava
Redovna i promenljiva večernja animacija. 
Dodatno se naplaćuju različiti poludnevni i dnevni izleti.

Sport
Uključeno: odbojka na plaži, badminton, fitnes centar, bilijar, teniski teren sa osvetljenjem, squash, stoni tenis, pikado.

Ronjenje
Ellaidhoo je poznat kao raj za ronioce. Ovde se nalazi jedna velika i dobro opremljena PADI ronilačka stanica pod upravom Dive & Sail. Podvodni svet Ellaidhooa je vrlo raznovrstan zahvaljujući mnoštvu grebena i neravnog terena u dubinama i zbog toga je idealan za duže zarone. Mogu se organizovati različite ture do raznolikih mesta za ronjenje kao i škola ronjenja.

Obavezan povratni transfer gliserom (oko 95 min) 195 po osobi.