Kanuhura Island Resort and Spa 5+*

Ovaj eksluzivni resort zadovoljava sve želje i nudi odmor u luksuznom ambijentu i divnom okruženju.

Lokacija
Smešten na severoistočnom obodu Lhaviyani atola na ostrvu veličine 1000 x 200 metara. Veliko ostrvo je prepoznatljivo po belim peščanim plažama. Aerodrom je na oko 150 kilometara udaljenosti, što je otprilike 40 minuta leta hidroavionom. 

Hotel
Ekskluzivan resort nudi odmor u luksuznom ambijentu. Kompletno je renoviran. U svom sastavu ima 10 barova i restorana koji imaju u ponudi raznovrsnu kulinarsku ponudu na bazi švedskog stola ili a-la-carte. Na samo nekoliko minuta brodom nalaze se i dva manja ostrva Jehunuhura I Masleggihuraa, gde možete uživata u privatnom zalivu. Ostali sadržaj hotela čine: dva bara, veliki bazen, lounge, radnja, juvelirnica, frizer, biblioteka, besplatan internet u biznis centru i WLAN.

Sobe - ukupno 92
Beach Villa Sunrise - veličine oko 75m2, izgrađene od prirodnih materijala i čvrstog drveta, moderno i elegantno uređene. U svom sasvatu imaju poluotvoreno kupatilo sa kadom/wc-om i spoljnim tušem, fen, bade mantil, TV, telefon, besplatan pristup internetu, klima uređaj, ventilator na plafonu, minibar, sef, verandu i pogled na more, privatni deo na plaži, na sunčanoj strani.
Beach Villa Sunset - ukupno oko 75m2, opremljena kao Beach Villa Sunrise, na strani zalaska sunca.
Beach Suite Sunrise - veličine oko 140m2,opremljena kao Beach Villa Sunrise, sa dodatnim dnevnim boravkom i većom verandom.
Water Villa Sunrise - veličine oko 125m2, opremljene kao Beach Villa Sunrise, na stubovima direktno iznad mora. Svaka Water Villa ima sopstvenu terasu za sunčanje sa direktnim prilazom vodi.
Beach Pool Villa Sunset - veličine oko 82m2, opremljena kao Beach Villa Sunset, sa privatnim bazenom.
Beach Pool Suite Sunset - ukupno oko 105m2, opremljene kao Beach Suite Sunrise, na strani zalaska sunca i sa bazenom.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak.
Kod rezervisnog polupansiona dodatno i švedski sto za večeru.
Kod rezervisanog punog pansiona dodatno švedski sto ili meni za ručak i večeru.
Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12. i 31.12. 

Sport
Uračunato: fitnes centar, aerobik, yoga, dva teniska terena sa opremom (loptice i osvetljenje uz dopatu), skvoš, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, windsurfing i kajak.
Uz doplatu: loptice za tenis, časovi tenisa, skijanje na vodi, wakeboard, jedrenje katamaranom, banana čamac, pecanje na pučini. 

Lepota i zdravlje
 prostranom i lepom spa centru gosti se mogu opustiti u savršenom ambijentu. Top ponudu čine maldivske masaže i ayurveda terapije. Rezervišite omiljeni tretman i opustite se u saunia, parnom kupatilu ili đakuziju.

Zabava
Povremeno večernja zabava

Dodatno
- Gosti koji dolaze najmanje treći put na Kunahuru, dobijaju 5% popusta na cenu hotela prilikom bukiranja do 60 dana pre putovanja, kao i privatnu večeru u bašti vile. Minimalan boravak 7 noćenja.
- Gosti imaju pristup hotelskom lounge-u na aerodromu Male dok čekaju transfer hidroavionom.

Medeni mesec
Putnici koji putuju na medeni mesec ostvaruju popust do 60% na osnovnu cenu iz kataloga za suprugu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. Popust se odnosi i na ishranu. U hotelu dobijaju flašu penušavog vina, poklon, romantičnu večeru (piće nije uključeno) i masažu u paru u trajanju od 60 minuta. Minimalan boravak 7 noćenja. Važi do 12 meseci nakon venčanja. Ne važi u period od 21.12. do 6.1. i od 8.4. do 30.4. 

Ronjenje
Rizort ima sopstvenu PADI školu ronjenja. U ovom atolu postoji preko 40 izvanrednih ronilačkih motiva, među kojima su dve brodske olupine i velika raža. Ronilačka škola, kursevi i snorkling uz doplatu.