LUX* South Ari Atoll 5*

Iskusite na ovom dugačkom ostrvu raznovrsni svet LUX hotela. 

Lokacija
Nalazi se na Južnom Ari atolu na ostrvu Didhoofinolhu veličine oko 2.000 metara x 200 metara  u sred dugačke lagune. Aerodrom Male nalazi se na udaljenosti od oko 104 kilometara, što je otprilike 30 minuta vožnje hidroavionom.

Hotel
Luksuzan hotel modernog dizajna renoviran u leto 2016. godine. U svojoj ponudi ima restoran East Market sa azijskom kuhinjom izgrađen na stubovima iznad vode, restoran Senses sa orijentalnom kuhinjom, internacionalni tematski švedski stolovi u restoranu MIXE, Umami sa japanskim jelima, Alegria nudi italijansku kuhinju, 
šest različitih barova: Beach Rouge, Lagoon Bar i Veli i bar na bazenu sa užinom. Pored toga hotel ima i suvenirnicu, butik, biblioteku, bespatan Wi-Fi. 

Sobe - ukupno 193
Beach Pavilion: veličine oko 65m², u bungalovima sa po dve stambene jedinice, moderne i u svetlim bojama, u svom sastavu imaju otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi, iPod stanicu, klimu, plafonski ventilator, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef, terasu sa direktnim pristupom moru i pogled na more.
Beach Villa: veličine oko 95m², opremljena kao Beach Pavilion, vila sa jednom stambenom jedinicom, sa većim kupatilom. 
Beach Pool Villa: veličine oko 116m² sa spoljašnjim delom, opremljene kao Beach Villa, sa većim otvorenim kupatilom i privatnim bazenom.
Water Villa: veličine oko 98m², opremljene kao Beach Villa, na stubovima u laguni, sa većim, zatvorenim kupatilom, sa kadom, velikom terasom sa dnevnim krevetom, ležaljke i direktni pristup moru, prozor na podu za posmatranje podvodnog sveta. 
Romantic Pool Water Villa: veličine oko 110m², opremljene kao Water Villa, na istočnoj strani, sa drvenom terasom sa visećim ležaljkama i privatnim bazenom.
Temptation Pool Water Villa: veličine oko 220m², opremljene kao Romantic Pool Water Villa, ekskluzivnije opremljene, sa odvojenim dnevno spavaćim delom, đakuzi, veća terasa. 

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak.
Za rezervacije polupansiona dodatno večera.
Za rezervacije punog pansiona dodatno za ručak i večeru Dine-Around odnosno sva označena jela u svim restoranima (osim Umami) uračunata. U Umami uz doplatu. 

Sport
Uračunato: fitnes, tenis, stoni tenis, bilijar, pedalina, kajak. Uz doplatu: najam bicikala, windsurfing, kite-surfing, skuter na vodi, jedrenje katamaranom, wakeboard, čamac sa staklenim dnom, flyboarding, banana čamac, pecanje na pučini. 

Lepota i zdravlje
Lep spa-centar LUX* Me sa četiri prostorije za tretmane iznad vode, različite masaže i tretmani na plaži. 

Zabava
Svakodnevno muzika uživo, ponekad bioskop na otvorenom i noćni klub. 

Deca
Top popusti za decu: 1 dete do 11 godina u sobi sa roditeljima plaća samo Green taksu u iznosu od 6 eura po detetu i noćenju. 

Popust za porodice: do 2 dece u odvojenom Beach Pavilion ili Beach Villa dobijaju 10% popusta
Dečiji  klub: za decu od 3 do 12 godina, deca ispod 3 godine uz pratnju roditelja ili bebisitera, svakodnevno od 10 do 22 časa sa mnogim aktivnostima. 

Dodatno
Naši gosti u Beach Pavilion dobijaju u hotelu flašu belog vina, u ostalim kategorijama Sunset Cruise sa Dhoni čamcem. Minimalan boravak od 10 noćenja.
Naši gosti imaju pristup hotelskom lounge-u na aerodromu Male za vreme čekanja hidroaviona.

Medeni mesec
Putnici koji putuju na medeni mesec ili proslavljaju petogodišnjicu i svaku narednu petu godišnjicu braka ostvaraju oko 70% popusta na cene hotela za mladu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju posebne pogodnosti. Važi 12 meseci nakon venčanja odn. na dan godišnjice. 

Ronjenje
Greben je udaljen oko 300 do 600m. Oprema uračunata, škola ronjenja Euro Divers (PADI) nudi različite ronilačke sportove.