Adaaran Prestige Water Villas 4+*

Lokacija
Smešten je na ostrvu Meedhupparu površine 740 metara sa 300 metara smeštenog u Raa-atolu. Aerodrom Male je udaljen oko 134 km, oko 45 min leta hidro avionom.

Hotel
Odvojeni deo resorta je praktično luksuzni odeljak hotela Adaaran Select Meedhuppura, smešten na severnoj strani ostrva. Raspolaže gurmanskim restoranom koji ekskluzivno stoji na raspolaganju gostima smeštenim u Water Vilama. Ovde gosti mogu pronaći ne samo dobar izbor vina nego i prijatan lounge sa cigarama. Privatni deo plaže, koji je ograničen negovanom baštom sa spa paviljonom, kao i bazenom koji pripada isključivo ovom delu resorta, nudi gostima visok nivo privatnosti. Gostima takođe stoje na raspolaganju i kompletan sadržaj kompleksa Adaaran Select Meedhupparu, kao i 24h butler servis.

Sobe - ukupno 20
Water Ville: oko 60m2 (od toga oko 25m2 spolja)(20), bungalovi izgrađeni na stubovima u u laguni, sa po dve smeštajne jedinice, moderno opremljene sa mogućnošću za sedenje, kupatilom sa tušem/ WC, fen, bade mantil, TV-LCD, DVD-plejer, telefon, besplatan pristup internetu, pegla, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/ čaj, sef, terasa sa ležaljkma za sunčanje, jakuzzi i direktan pristup vodi. Na podu vile nalazi se zastakljeni prozor.

Zabava
Redovna večernja zabava, povremeno živa muzika i karaoke, a jednom nedeljno diskoteka. 
Uz doplatu: različite aktivnosti i izleti.

Sport
Uračunato: fitness centar, fudbal na plaži, odbojka na plaži, stoni tenis. 
Uz doplatu: dva teniska terena sa osvetljenjem, badminton, windsurfing, jetski, skijanje na vodi, katamaran, pecanje na pučini.

Ronjenje
Ostrvo nudi odlične uslove za ronjenje i snorkling. Unutrašnji greben na udaljenosti oko 60-80m. PADI škola ronjenje, kursevi i izleti za ronioce, kao i snorkling uz doplatu.

Obavezan povratni transfer hidroavionom (oko 45 min) 326 po osobi.