Angsana Resort & Spa Velavaru 5*

Lokacija
Nalazi se na ostrvu površine 500 metara sa 200 metara okruženo prelepom lagunom u južnom Nilandhe atolu. Aerodrom Male je udaljen oko 146 km, oko 40min leta hidro avionom.

Hotel
Predivan resort nudi veliki izbor izvrsnih jela: u glavnom restoranu „Kaani“ bićete usluženi internacionalnim specijalitetima. A-la-carte restoran „Funa“ na vodi, služi morske specijalitete. Postoji takođe mogućnost organizovanja romantične večere za dvoje: na upit večera može biti servirana na plaži. „Kuredhi“ beach bar sa mogućnošću da gosti hodaju bosi, pruža posebno opuštajuću atmosferu. Resort „Azzuro“ (italijanski) sa otvorenom kuhinjom, velikim izborom vina i barom, čiji je spoljni deo izgrađen na vodi i do kojeg se stiže redovnim brodskim shuttle prevozom. Ostale pogodnosti hotela čine ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži, radnja, frizer, besplatan internet, kao i prelepi paviljon za venčanja direktno na plaži.

Sobe - ukupno 111 vila
Raspoređene po celom ostrvu, na obodu grebena u zasebnom kompleksu bez povezanosti mostićem do kopna.
Beachfront Villa: oko 88 m2 (od toga oko 55 m2 spolja) (28), zasebni bungalovi sa po dve smeštajne jedinice, idealno uklopljene u okolinu, uređene u veselim bojama, samo na nekoliko metara udaljenosti od plaže, poluotvoreno kupatilo sa tušem/ WC i odvojenim spoljnjim tušem, fen, bade mantil, CD/ DVD plejer, TV-LCD, telefon, besplatan internet, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/ čaj, sef, privatna bašta, smeštena u tropsku vegetaciju, sa mogućnošću za „outdoor dining“, terasa za sunčanje sa ležaljkama.
Beachfront Villa with Jet Pool: oko 88 m2 (od toga 55 m2 spolja)(30), kao Beachfront Villa, dodatno sa jet pool (Art Jakuzzi)
Deluxe Beachfront Pool Vila: oko 207 m2 (od toga 162 m2 spolja)(18) kao Beachfront Villa, zasebni bungalovi sa samo jednom smeštajnom jedinicom, prostranije, bez jet pool-a, dodatno sa sopstvenim bazenom (oko 3 x 5m)
In Ocean Villa: oko 175 m2, (od toga oko 119 m2 spolja)(20) na obodu grebena u zasebnom kompleksu vila, izgradjene na stubovima iznad vode, bez povezanosti mostom do kopna, pogled na ostrvo i okean, kao Beachfront Pool Villa, modernija, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom, dodatno sa kadom, na prvom spratu sa velikim, delimično natkrivenim delom za sedenje i obedovanje, sa ležaljkama za sunčanje, kao i velikom terasom za sunčanje sa dnevnim ležajevima, ležaljkama od mreže i privatnim prilazu moru. Shuttle čamcem do ostrva, na svakih sat vremena.
Premier In Ocean Villa: oko 233 m2 (od toga oko 176 m2 spolja)(11), kao In Ocean Villa, natkriveni deo za obedovanje na prvom spratu, velikim bazenom sa prelivajućom vodom, drvena platforma sa paviljonom.

Zabava & izleti
Uračunato: nastava iz morske biologije. 
Uz doplatu: kurs kulinarstva, izleti na nenaseljena i naseljena obližnja ostrva.

Sport & Fitness
Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado,windsurfing, jedrenje, katamaran. 
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, pecanje na pučini.

Deca
Dečiji klub: za decu 3-12 godina, deca ispod 3 god. samo u pratnji roditelja ili bebisitera, otvoren svaki dan 09-19h. Mnoge aktivnosti uključene.

Ronjenje
Profesionalna škola ronjenja nudi kurseve ronjenja (PADI), uz doplatu. Unutrašnji greben udaljen oko 500 m. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness
U prelepom „Angsana Spa“ možete se odmarati i uživati u tretmanima. Drugi novootvoreni spa centar stoji na raspolagnju gostima InOcean Villa. 
Uz doplatu: masaže, holistički tretmani, tretmani lica, aromaterapije.

Obavezan povratni transfer hidroavionom (oko 40 min) 406 po osobi.