Beach House Maldives, The Waldorf Astoria Collection 6*

Deo hotelskog lanca Hilton

Lokacija
Ostrvo Manafaru, površine 800 metara sa 350 metara, leži u Haa-Alifu atolu. Resort je okružen bujnom vegetacijom u središtu slikovite lagune. Aerodrom Male je udaljen oko 320km, oko 75 minuta leta hidro avionom.

Hotel
Resort, koji pripada renomiranom hotelskom lancu Hilton, sjedinjuje luksuz i prirodne lepote na izuzetno lep način. U tipičnom maldivskom ambijentu goste očekuje visok nivo privatne atmosfere i prvoklasne usluge. Glavni restoran „Saffron Restaurant“ (azijatski) i grill restoran „Medium Rare Restaurant“ nude raznovrsne kulinarske specijalitete. Novi restoran „30 Degrees“ izgrađen je na vodi sa staklenim podom. Dodatno individualne večere se mogu organizovati na plaži ili na jednom od dva obližnja ostrva. Resort raspolaže jednom umetničkom galerijom sa Tee Loungem, u kojem lokalni umetnici imaju mogućnost da izlože svoje radove. Od ostalog sadržaja hotela tu su i bar „Salt Water“, lounge za zabavu, bazen sa prelivajućom vodom (od 16 god.) sa spa paviljonom, bazen sa ležaljkama, suncobranima i peškirima, vinski podrum (sa mogućnošću organizovanja specijalnih večera), radnja, biblioteka s besplatnim internetom, iznajmljivanje CD/ DVD, frizer, lekarska ordinacija.

Sobe - 83
Water Villa: oko 110 m2 (od toga oko 40 m2 spolja)(30)na stubovima iznad vode, prostrane, lepo uređene u tradicionalnom stilu, sa zastakljenim prozorom na podu dnevne sobe, odvojeni dnevni i spavaći prostor, kupatilo sa spoljašnjim tušem/ spoljašnji WC i zasebnom kadom sa jakuzzijem, fenom, bade mantilo, TV-LCD, telefonom, besplatnim internetom, klima uređajem, ventilatorom, minibarom, vinskim barom, aparatom za čaj i nes kafu, sefom, drvena terasa sa ležaljkama, privatnim bazenom i direktnim pristupom moru.
Beach Villa: oko 150 m2 (od toga oko 105 m2 spolja)(22), direktno na plaži, kao Water Villa, sa kombinovanim dnevno/ spavaćim prostorom, bez zastakljenog prozora na podu, kada bez jakuzzija, sa dodatnim tušem, privatnim bazenom sa paviljonom i ležaljkama za sunčanje, delom za obedovanje na terasi, sopstvenom baštom kao i paviljonom sa mogućnošću za sedenje u blizini plaže.
Ocean Villas: oko 110 m2 (od toga oko 40 m2 spolja)(17), kao Water Villa, dodatno sa spoljašnjim tušem, velikom terasom za sunčanje i privatnim bazenom. Ocean Ville su kompletno renovirane 2010. god i raspolažu ekskluzivinim enterijerom i najmodernijom tehnikom (HiFi, Blue Ray)
Beach Suite: oko 225 m2 (od toga oko 145 m2 spolja)(12), prostranije, kao Beach Ville sa odvojivim delom za spavanjem i kadom sa jakuzzijem.

Zabava & izleti
Povremeno večernja zabava, jednom nedeljno bioskop u „Salt Water Bar“-u. 
Uz doplatu: snorkling izleti i izleti na ostrvo.

Sport & Fitness
Uračunato: fitnes centar, tenis sa osvetljenjem, badminton, odbojka na plaži, bungee-trampolina, stoni tenis, bilijar, play station, nintendo, windsurfing, katamaran, kajak. 
Uz doplatu: skijanje na vodi, jet ski, pecanje na pučini, simulator za golf.

Deca
Dečiji klub za decu 3-12god., dnevno otvoren 08-16h, raspolaže bazenom, velikom igraonicom, video sobom i sobom za odmaranje. Mnoge aktivnosti uključene.

Beauty & Wellness
Veliki spa centar „Modun“ raspolaže sa preko 10 prostorija za tretmane okruženih bujnom vegetacijom, a tretmani su bazirani na aroma terapiji, ayurveda i tradicionalnom maldivskom konceptu. 
Uz doplatu: parno kupatilo, sauna, masaže, tretmani za ulepšavanje.