Constance Moofushi Resort 5*

Položaj
Nalazi se na ostrvu Moofushi površine 280 metara sa 160 metara u Južnom-Male-Atolu, poznatom po svom izvanrednom podvodnom svetu. Aerodrom Male je udaljen oko 80km, oko 30min leta hidro avionom.

Hotel
Novootvoreni resort Constance Grupe u savremenom dizajnu povezuje šarm ostrva Robinsona Crusoe i visoki standard renomiranog hotelskog lanca. Plaže sa sitnim belim peskom okružuju ostrvo, dok tri lagune nude izvrsne uslove za snorkling i kupanje. Za ljubitelje dobre kuhinje na raspolaganju su 2 restorana: glavni restoran „Manta“, u kojem gosti imaju priliku da kroz svakodnevno menjanje ponude švedskog stola praktično putuju kroz svet kulinarstva ovog kraja, kao i a-la-carte restoran „Alizee“, u kojem se uglavnom služe lagani grill specijaliteti. Za uživanje tu su još i 3 bara i vinski podrum. Od ostalih sadržaja hotela u ponudi su bazen sa odeljkom za decu (ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu i plaži), radnja, prostorija za gledanje TV-a, čitaonica, besplatan internet, bebisiter (na upit i uz doplatu), lekarska ordinacija. Resortu pripada takođe i deo peščane obale na kojem se uz doplatu mogu organizovati privatne večere.

Sobe - 110
Beach Villa: oko 57 m2 (od toga 14m2 spolja)(24), zasebne vile, predstavljaju uspešan primer kombinovanja modernog stila sa prirodnim elementima, poseduju poluotvoreno kupatilo sa spoljnjim tušem, odvojeni wc, fen, bade mantil, TV-LCD, telefon, CD/ DVD plejer, iPod station, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/ čaj, veranda sa mrežama za leškarenje, direktan pristup plaži.

Water Villa: oko 66 m2 (od toga oko 29 m2 spolja)(56), kao Beach Villa, sa zatvorenim klimatizovanim kupatilom, na stubovima iznad vode, terasa za sunčanje sa direktnim pristupom moru, spoljašnji tuš.
Senior Water Villa: oko 94 m2 (od toga oko 41 m2 spolja)(30), kao Water Villa, sve izgađene iznad vode, prostranije, dodatno sa američkim plakarima, spoljnjim kupatilom i kadom.

Zabava
Dnevna večernja zabava sa živom muzikom.

Sport & Fitness
Uračunato: fitnes centar, aerobik, yoga, odbojka na plaži, badminton, boćanje, stoni tenis, bilijar, windsurfing, katamaran, pedalina, kajak. Uz doplatu: fitnes kurs, kurs sportova na vodi, noćno pecanje i pecanje na pučini.

Ronjenje
Izleti za ronioce i snorkling se nalaze ponudi PADI škole Blue Tribe. Moofushi raspolaže sa oko 35 ronilačkih mesta, koji su dostupni za 15-90 min vožnje čamcem. Unutrašnji greben, bogat ribljim vrstama, je lako pristupačan sa plaže, oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness
Izgrađen na vodi „Spa de Constance“ sa ukupno 8 prostorija za tretmane i yoga paviljonom. 
Uz doplatu: masaže i tretmani.

Obavezan povratni transfer hidroavionom (oko 25 min) 386 po osobi.