The Sun Siyam Iru Fushi 5*

Lokacija
Nalazi se na ostrvu Iru Fushi površine oko 800 metara sa 300 metara. Aerodrom Male oko 170km udaljen, oko 45min leta hidro avionom.

Hotel
Bujna, tropska vegetacija i 1km duga plaža sa belim peskom karakterišu resort koji je otvoren 2008.god, a od leta 2009. ovaj hotel pripada renomiranom lancu Sun Siyama. Na ostrvu se nalaze 4 restorana sa velikim izborom internacionalnih specijaliteta - pored glavnog restorana „Iru Restoran“ (internacionalni, maldivski), tu su i „Flavours“ na vodi ( sa azijatskim jelima), koji dodatno poseduje i vinski podrum – mesto posebno prikladno za privatne gourmet večere, „Islander’s Grill“ na plaži, specijalizovan za spremanje jela sa roštilja, „The Trio“  sa mediteranskom kuhinjom. Ostali sadržaj hotela čine 3 bara, 1 lounge za zabavu, bazen sa prelivajućom vodom, bazen sa odeljkom za decu, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i bazenu, radnja, frizer, biblioteka, iznjamljivanje CD/DVD-a, internet uz doplatu, lekarska ordinacija.

Sobe - 222
Beach Villa: oko 125 m2 ( od toga oko 35 m2 spolja)(133), zasebne vile (udaljenost između vila oko 3 m), uređene u nesvakidašnjem dizajnu, poseduju sofu i kutak za sedenje, poluotvoreno kupatilo sa tušem/WC, kada sa jakuzzijem, iPod station, odvojeni spoljnji tuš, paviljon kao i terasa za sunčanje sa ležaljkama, fen, bade mantil, TV-LCD, CD/ DVD plejer, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, bar sa vinom, aparat za kafu/ čaj, aparat za nes kafu, sef, veranda, paviljon za sedenje, direktan prilaz plaži.
Deluxe Beach Villa: oko 125 m2 (od toga oko 35m2 spolja)(5), kao Beach Villa, prostranije sa odvojenim dnevnim prostorom, besplatan internet, privatni bazen, sa dodatnim paviljonom.
Water Villa: oko 85 m2 (od toga oko 15 m2 spolja)(40), na stubovima u laguni, direktno iznad vode, kao Beach Villa, zatvoreno kupatilo bez spoljašnjeg tuša sa pogledom na verandu i okean, dnevni prostor sa staklenim prozorom na podu, terasa za sunčanje sa dnevnim ležajevima i direktnim pristupom moru.
Horizon Water Villa: oko 90 m2 (od toga oko 15 m2 spolja)(35), kao Water Villa, dodatno sa jakuzzijem na drvenoj terasi.

Zabava & izleti
Povremeno večernja zabava sa živom muzikom, karaoke i diskoteka.
Uz doplatu: različiti izleti.

Sport & Fitness
Uračunato: fitnes centar, fitnes kurs, badminton, odbojka na plaži, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, pikado, jedrenje, katamaran.
Uz doplatu: 2 teniska terena sa osvetljenjem, skijanje na vodi, banana čamac, pecanje na pučini.

Deca
Dečiji klub za decu 3-12 god., otvoren svaki dan 09-18h, poseduje bazen, veliko igralište, prostorija za odmor. Mnoge aktivnosti uključene.

Ronjenje
Raznovrsni i dugo netaknuti podvodni svet možete otkriti sa PADI školom ronjenja. Kursevi i izleti uz doplatu. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness
Resort raspolaže prostranim spa centrom sa ukupno 20 prostorija za tretmane.
Uz doplatu: sauna, parno kupatilo, masaže, moderni medicinski i wellness tretmani, ayurveda terapije, yoga, meditacija.

Obavezan povratni transfer hidroavionom (oko 45 min) 440 po osobi.