Lily Beach Resort & Spa 5*

Lokacija
Prelepo 550m dugo i 100m široko ostrvo Huvahendhoo leži u u Južnom-Male-Atolu. Udaljenost od aerodroma Male iznosi oko 80km, oko 25min leta hidroavionom i 5min vožnje dodatno dhoni brodićem.

Hotel
Malo maldivsko ostrvo omiljeno kod gostiju zbog svojih lepih plaža i fascinatnim ronilačkim mestima, nakon renoviranja ostrvo je pretvoreno u luksuzni resort sa 5*. Raspolaže glavnim restoranom „Lily Mara“(internacionalni) sa peščanim podom i pogledom na lagunu, kao i a-la-carte restoranom „Tamarind“, koji pored eklskluzivnih jela ima i bogati izbor vina. Ostali sadržaj hotela čine 3 bara, 2 bazena sa ležaljkama i peškirima, odvojeni bazen za decu, radnja, biblioteka, prostorija za gledanje TV-a, iznajmljivanje CD/DVD-a, besplatan internet, lekarska ordinacija.

Sobe - 119
Beach Villa: oko 68m2 (od toga oko 25m2 spolja)(57), u bungalovima sa po dve smeštajne jedinice. Vile su elegantno opremljene elementima od prirodnih materijalima: poluotvoreno kupatilo sa tušem/wc-om, kada sa jakuzzijem i spoljnim tušem, bademantil, fen, TV-LCD, CD/DVD plejer, telefon, besplatan internet, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, aparat za espresso, terasa sa ležaljkama i delimično pogled more.
Family Beach Villa: 2 Beach Ville povezane vratima (kod OXXI)
Lagoon Villa: oko 90m2 (od toga oko 50m2 spolja), kao Beach Villa, na stubovima izviše vode, terasa sa direktnim pristupom moru, pogled na lagunu.
Deluxe Water Villa: oko 126m2 (od toga oko 20m2 spolja)(36), kao Lagoon Villa, zasebne, na stubovima izviše vode u laguni (udaljenost između vila oko 5m), veoma moderno i elegantno uređene, zatvoreno kupatilo, drvena terasa dodatno sa privatnim bazenom i direktnim pristupom unutrašnjem grebenu.
Sunset Water Suite: oko 182m2 (od toga oko 35m2 spolja)(4), kao Deluxe Water Villa, prostranije, odvojeni dnevni i spavaći prostor, veliki bazen, usluge batlera (kod OAMI)

Zabava & izleti
Uračunato: povremeno večernja zabava sa živom muzikom, diskoteka. 
Uz doplatu: izleti.

Sport & Fitness
Uračunato: fitnes centar, tenis sa osvetljenjem, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, windsurfing, katamaran, kajak, pedalina, pecanje pri zalasku sunca. 
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac.

Idealno za ronioce
Unutrašnji greben je udaljen samo 15-30m i nudi idealne uslove za ronjenje i snorkling. Snorkling sa opremom uračunat. PADI škola uz doplatu. Postoji mogućnost ronjenja na 40 odličnih ronilačkih mesta.

Beauty & Wellness
Moderni „Tamara Spa“ izgrađen na vodi nudi svojim gostima mir i opuštanje. Uživajte u različitim tretmanima u nekom od 8 paviljona na vodi. 
Uračunato (uz bukirani tretman): sauna, parno kupatilo. 
Uz doplatu: razni tretmani.

Idealno za porodice
Family Beach Villa
: 2 Beach Ville povezane vratima
Dečiji klub: za decu 4-12 god., otvoren svaki dan 9-18h, raspolaže klimatizovanom igraonicom kao i spoljašnjim delom za igranje u hladu. Uključene mnoge aktivnosti i izleti.

Obavezan povratni transfer hidroavionom (oko 25 min) 340 po osobi.