Medhufushi Island Resort 4+*

Lokacija
Ostrvo Medhufushi (1km dugačko i 200m široko) se nalazi u Meemu atolu. Aerodrom Male je udaljen 130 km, oko 40 minuta leta hidroavionom.

Hotel
Omiljeni resort, prelepo ušuškan u bujnoj vegetaciji. Kompleks raspolaže glavnim restoranom „Malaafay“, bazenom sa barom, terasom za sunčanje sa ležaljkama i peškirima, plažom, radnjom, bibliotekom, internetom (uz doplatu) kao i „Vilu“ barom i restoranom „ Alfresco“.

Sobe - 120 vila
Beach Villa: oko 65 m2 (58), samostalne, komforne vile, nalaze se direktno na plaži, medjusobno udaljene oko 2m. Poseduju poluotvoreno kupatilo sa spoljnim tušem, WC, fen, bade mantil, TV, radio/CD-plejer, telefon, klima, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu sa drvenom ljuljaškom, internet (uz doplatu).
Beach Villa Suite: oko 71 m2 (8), kao Beach Villa, satoji se od dve spavaće sobe i dva kupatila sa dodatnim prostorom za sedenje između soba.
Water Villa: oko 60 m2 (44), kao Beach Villa opremljene-dodatno sa kadom, postavljene su na stobovima direktno u laguni, direktan prilaz moru.
Beach Villa Suite: oko 178m2 (od toga 42m2 spolja), (8), sastoje se od dve beach ville povezane verandom, sa dodatnom mogućnošću za sedenje i dodatno sa kadom.

Zabava i izleti
Uključeno: više puta nedeljno večernja animacija.
Uz doplatu: razni izleti brodom.

Sport
Uračunato: Fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado. 
Uz doplatu: banana čamac, kajak, surfing, skijanje na vodi, pecanje na pučini, jedrenje katamaranom.

Ronjenje
Spoljni greben ovog resorta je prvoklasno mesto za ronjenje. Nalazi se na oko 600-700 m od obale. Snorkling izleti, oprema i kursevi ronjenja u PADI centru uz doplatu.

Beauty & Wellness
U prelepom Over-Water Spa centru uz posebnu atmosferu može se uživati u raznolikim tretmanima. Uz doplatu: masaže, tretmani za ulepšavanje .

Stalni gosti
Gosti koji su već bili u ovom resortu dobijaju po dolasku 1 korpu sa voćem, flašu vina, kao i posebnu večeru. Molimo najaviti pri rezervaciji.

Obavezan povratni transfer hidroavionom (oko 40 min) 364 po osobi.