Palm Beach Resort 4*

Lokacija
Oko 2 km dugačko i 400 m široko ostrvo je jedno od najvecih u maldivskom arhipelagu, okruženo je prelepom belom plažom dužine od 4 km. Aerodrom Male je udaljen 140km, oko 35 minuta leta hidroavionom.

Hotel
Prostrani resort pod italijanskim menadžmentom je ušuškan u jednu od najlepših tropskih vegetacija na Maldivima. Glavni restoran „Dandehelu“ poseduje italijansku i internacionalu kuhinju. Kompleks poseduje jos 2 a-la-carte („ Ihi-Ghe“ sa morskim specijalitetima i „Romantic restaurant“ sa morskim plodovima, italijanskom i loklanom kuhinjom) , 1 coffee shop, 2 bara od kojih je jedan otvoren i uveče i u toku noći, 1 bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke i peškiri na bazenu i plaži, internet (uz doplatu), spa, juvelirnica, radnje, lekarska ordinacija.

Sobe - 117
Bungalovi - Istočna strana: oko 60 m2 (46), direktno na plaži, pojedinačni bungalovi na strani izlaska sunca, poluotvoreno kupatilo sa kadom i odvojenim spoljnim tušem , fen, bade mantil, telefon, TV, internet uz doplatu, klima, ventilator, mini bar, sef, aparat za kafu/caj, terasa sa ležaljkama i ljuljaškom na plaži.
Bungalovi – Zapadna strana: oko 60 m2 (44), kao prethodna kategorija, samo na strani zalaska sunca.
Vila: 80 m2 (16), kao bungalovi, samo komfornije i prostranije, otvorene jednospratne vile locirane na juznom delu ostrva, u blizini restorana . Gornji sprat: 1 spavaća soba sa balkonom i pogledom na more. Prizemlje: dnevna soba i poluotvoreno kupatilo sa jacuzzijem kao i terasa sa ležaljkama.

Zabava i izleti
1x nedeljno „ maldivsko veče“. 2 x nedeljno snorkling izlet (oprema uz doplatu), 2 x nedeljno poludnevni izlet.

Sport & Fitness
Uračunato:
 osvetljeni teren za fudbal, bilijar, surfing, katamaran, odbojka, stoni tenis, pikado, squash, 2 teniska terena sa osvetljenjem, fitnes centar, iznajmljivanje bicikla. 
Uz doplatu: pecanje na pučini.

Ronjenje
Unutrašnji greben je udaljen samo 50 m i nalazi se u jednom od najlepših nedirnutih mesta za ronjenje na Maldivima. Škola ronjenja (PADI/SSI) nudi razne kurseve za ronjenje uz doplatu. Snorkling uračunat.

Beauty & Wellness
„Coconut Spa“ centar sa svojim posebnim ambijentom je prava oaza tišine. Tretmani se mogu obaviti u spa centru ili pod otvorenim nebom. Uz doplatu: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže, razni tretmani.

Obavezan povratni transfer hidroavionom (oko 35 min) 435 po osobi.