Royal Island Resort & Spa 4+*

Lokacija
Nalazise na ostrvu Horubadhoo površine 800 metara sa 220 metara. Bujna tropska vegetacija ostrva doseže do same plaže. Aerodrom Male je udaljen 110 km, oko 35 minuta hidroavionom.

Hotel
U sklopu ovog predivnog resorta se nalazi recepcija sa indonežanskim nameštajem, glavni restoran, A-la-carte restoran, coffee shop sa 24h servisom, 4 bara, od toga jedan sa odvojenim karaoke odeljkom. Takodje resort nudi jedan bazen sa odvojenim bazenom za decu, ležaljke i peškire na bazenu, ležaljke na plaži, radnju sa nakitom, internet (uz doplatu), suvenirnicu, fotografsku radnju i lekarsku ordinaciju.

Sobe - 150
Beach Bungalow: oko 27 m2 (148), samostalni drveni bungalovi direktno na plaži, prostrani, sa kutkom za sedenje, poluotvorenim kupatilom sa kadom i odvojenim spoljnim tušem, fen, bade mantil, TV, telefon, klima, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa ležaljkama, strana ka moru.

Zabava
Povremeno živa muzika, diskoteka.
Uz doplatu: razni izleti.

Sport
Uračunato: tenis u toku danu, badminton, stoni tenis, jedrenje, odbojka na plaži, fitnes centar, bilijar.
Uz doplatu: skijanje na vodi, jet ski, jedrenje katamaranom, kajak, pecanje na pučini, brod sa staklenim dnom, banana čamac.

Ronjenje
Blago poniruća obala i kristalno čista laguna su idealni za kupanje i snorkling. Do bližeg grebena je oko 80m. Škola ronjenja (PADI) uz doplatu. Snorkling je uračunat.

Beauty & Wellness
Araamu Spa centar sa antičkim nameštajem je jedan od najlepših na Maldivima. U bašti se nalaze paviljoni za masažu. Uz doplatu: parno kupatilo, jakuzzi, sauna i masaže.

Obavezan povratni transfer hidroavionom (oko 20 min) 239 po osobi.