Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*

Lokacija
U jugoistočnom delu Severnog-Male-atola leži oko 350m dugo i 300m široko ostrvo Furanafushi sa lepim belim peskom, čistom vodom i bujnom vegetacijom. Aerodrom Male je oko 6km udaljen, oko 15min vožnje brzim brodom.

Hotel
Lepo uređen resort nudi komfor na visokom nivou sa dosta privatne atmosfere. Modernom arhitekturom i pažljivo odabranim bojama odlično uklopljen u prirodni ambijent ostrva. Hotel poseduje 4 restorana, glavni restoran „Full moon“ (internacionalni švedski sto) kao i a-la-carte restoran „Sand Coast Cafe“ (internacionalni), „Baan Thai“ (tajlandski) kao i „Atoll Grill“(jela sa roštilja). Ostali sadržaj hotela čine 3 bara, 1 bazen sa odeljkom za decu, ležaljke, suncobrani i peškiri, juvelirnica, radnja, iznajmljivanje CD-DVD-a, besplatni pristup internetu kao i lekarska ordinacija.

Sobe - 156
Deluxe: oko 52m2 (44), u bungalovima poređanim u redu, sa po 4 smeštajne jedinice, moderne sa brojnim drvenim elementima, kupatilo sa tušem/WC-om, fen, bade mantil, TV, CD-plejer, telefon, internet pristup uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa sa kutkom za sedenje, delimično sa pogledom na more.
Cottage: oko 76m2 (40), kao deluxe, zasebni sa 1 smeštajnom jedinicom, poluotvorenim kupatilom sa kadom i odvojenim spoljnjim tušem, terasa sa pogledom u tropsku baštu.
Beachfront Cottage: oko 76m2 (15), kao Cottage, terasa sa pogledom na more i direktnim pristupom plaži, bez ventilatora.
Water bungalow: oko 54m2 (52), kao Beachfront Cottage, na stubovima izviše mora, direktan pristup laguni, zatvoreno kupatilo, dodatno sa DVD-plejerom.

Zabava & izleti
Uračunato: povremena večernja zabava. 
Uz doplatu: različiti izleti.

Sport
Uračunato: fitnes centar, fitnes kurs, aerobik, yoga, tenis sa osvetljenjem, odbojka na plaži. 
Uz doplatu: skijanje na vodi, windsurfing, parasailing, jedrenje, katamaran, jet ski, kajak, banana čamac, pecanje na pučini.

Ronjenje
Ronilački kursevi, kao i ronilački izleti i snorkling u PADI školi ronjenja, uz doplatu. 

Baeuty & Wellness
„Shine Spa“ se nalazi na odvojenom ostrvu povezanim mostom. 
Uz doplatu: parno kupatilo, jakuzzi, masaže, tretmani.

Obavezan povratni transfer gliserom (oko 15 min) 118 po osobi.