Soneva Fushi by Six Senses 6*

Potpuni užitak i odmor na plažama iz snova

Lokacija
Ostrvo Kunfunadhoo je površine 1,4 kilometara sa 400 metara. Jedno je od najvećih u maldivskom arhipelagu okruženo prelepim plažama i bujnom vegetacijom. Aerodrom Male je udaljen oko 113km, oko 35min vožnje hidroavionom-

Hotel
Ušuškan u tropsku vegetaciju, u rustičnom ambijentu, uz prvoklasnu uslugu i privatnu atmosferu, koja se bazira na filozofiji bosih stopala „no news no shoes“. Pored glavnog restorana „Ever Soneva So Down to Earth“ (internacionalni, otvoren samo uveče) na raspolaganju su i „Mihiree Mitha“ (otvoren za jutarnji i podnevni obrok), kao i 2 a-la-carte restorana: gourmet-restoran „By the Beach“, sa izuzetnom japanskom i peruanskom kuhinjom i najboljim vinima, i „Fresh in the Garden“, koji nudi raznovrstan meni sa plodovima iz biobašte. Sadržaj hotela čine još i 3 bara, podrum sa vinom (degustacija uz doplatu), suncobarni, ležaljke i peškiri na plaži, radnja, juvelirnica, open-air bioskop, biblioteka, iznajmljivanje CD/DVD-a, besplatan internet, lekarska ordinacija.

Sobe - 65 vila
Sve sa direktnim prilazom plaži (10-25m u zavisnosti od položaja)
Crusoe Villa: oko 235m2 (od toga oko 171m2 spolja) (8), zasebni jednospratni bungalovi sa velikim dnevnim prostorom u prizemlju, luksuzno opremljen sa kutkom za sedenje, otvorenim kupatilom sa zasebnom kadom i 2 spoljašnja tuša u bašti, fen, bade mantil, TV na upit, HiFi sa zvučnicima u dnevnoj i spavaćoj sobi i kupatilu, CD/DVD plejer, telefon, besplatan internet na upit, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, privatni deo bašte. Stepenice vode na galeriju, na kojoj se nalazi spavaći prostor i dodatni wc. Na 1. spratu je i veliki balkon sa „Dining table“ i paviljonom sa dnevnim ležajem. Vožnja biciklom stojina rasplaganju gostima, takođe.
Crusoe Villa sa bazenom: oko 235m2 (od toga oko 171m2 spolja) (6), kao Crusoe Villa, dodatno sa privatnim bazenom.
Soneva Fushi Villa: oko 395m2 (od toga oko 315m2 spolja) (5), kao Crusoe Villa, sa većim kombinovanim dnevnim i spavaćim prostorom, velikim luksuznim kupatilom u bašti i sa velikom terasom.
Soneva Fushi Villa sa bazenom: oko 395m2 (od toga oko 315m2 spolja) (9), kao Soneva Fushi Villa, dodatno sa bazenom.

Izleti
Uz doplatu: 
Snorkling i izleti na ostrvu

Sport
Uračunato
: fitnes centar, časovi yoge, tenis sa osvetljenjem, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, društvene igre, windsurfing, katamaran, kajak. 
Uz doplatu: skijanje na vodi.

Ronjenje
Hotel poseduje svoju PADI školu ronjenja, koja nudi kurseve ronjenja uz doplatu. Unutrašnji greben je na udaljenosti od samo oko 50m, nudi odlične uslove za snorkling. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness
Izvrstan „Six senses Spa“ poseduje prostorije za masaže sa vodopadima i otvorene paviljone direktno na moru. 
Uračunato: sauna, parno kupatilo, jakuzzi. 
Uz doplatu: masaže, tretmani, ayurveda tretmani, saveti za ishranu.

Obavezan povratni transfer hidroavionom (oko 35 min) 458 po osobi.