Soneva Gili by Six Senses 6*

Položaj
Nalazi se na ostrvu Lankanfushi površine 600 metara sa 200 metara. Leži u jednoj od najlepših laguna maldivskog arhipelaga. Aerodrom Male je udaljen oko 12km, oko 20min vožnje brzim brodom.

Hotel
Okružen kristalno čistom vodom, izgrađen u posebnom stilu. Na ostrvu Vas očekuju glavni restoran sa izvrsnom kuhinjom, kao i „Sense by the Sea“, restoran specijalizovan za japansko-peruanske specijalitete, bar sa posluženjem malih jela i snackova direktno izviše mora, podrum za degustaciju vina i za privatne večere, bazen sa peščanim dnom, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i bazenu, radnja, juvelirnica, biblioteka, iznajmljivanje CD/DVD-a, besplatan internet, lekarska ordinacija.

Sobe - 45 vila
Villa: oko 210m2 (29), moderno i rustično opremljene, u ekskluzivnom dizajnu, sa spavaćom sobom, otvorenim dnevnim prostorom, dva prostora za obedovanje, poluotvoreno kupatilo sa kadom/wc-om i odvojenim tušem, fen, bade mantil, klima uređaj u spavaćoj sobi, ventilator u dnevnoj sobi, TV, CD/DVD plejer, telefon, besplatan internet, sef, minibar, aparat za kafu/čaj, krovna terasa sa dnevnim ležajevima, kao i sa velikom terasom za sunčanje izviše vode sa kutkom za sedenje i direktnim pristupom moru.

Sport & Fitness
Uračunato
: fitnes centar (novi), yoga, tenis sa osvetljenjem, odbojka na plaži, stoni tenis, vožnja biciklom, windsurfing, društvene igre, windsurfing, katamaran, kajak.
Uz doplatu: skijanje na vodi...

Ronjenje
400m dug unutrašnji greben udaljen oko 300-400m. PADI škola za ronjenje uz doplatu. Snorkling uračunat.

Beauty & Wellness
Uživajte u „Six Senses Spa“ na vodi. 
Uračunato: sauna, parno kupatilo, jakuzzi. 
Uz doplatu: masaže, ayurveda tretmani.