Velassaru Maldives 5*

Lokacija
U prelepoj laguni sa tirkizno plavom vodom i belim peščanim plažama, okružen palmama i tropskim biljkama. Ostrvo je oko 450m dugačko i 150m široko. Aerodrom Male je udaljen oko 12km, oko 25min vožnje brzim brodom.

Hotel
Renoviran 2009. godine, nudi kombinaciju modernog dizajna i prirodnih lepota ostrva. Pored glavnog restorana „Vela“ (internacionalni švedki sto), gosti mogu birati i 3 a-la-carte restorana: „Tirquoise“ (internacionalni), „Etesian“, koji je specijalizovan za modernu-mediteransku kuhinju, kao i „Sand“, smešten direktno na plaži sa otvorenom kuhinjama („Asian Fusion“, egzotični grill specijaliteti). Dodatno postoji mogućnost „In Villa Dining“ kao i „Private Dininig“ na romantičnim mestima ostrva. Ostale ugodnosti hotela čine 2 bara, 1 bazen sa prelivajućom vodom i ležaljkama, suncobranima i peškirima, ležaljke i peškiri na plaži, radnja, iznajmljivanje CD/DVD-a, besplatan pristup internetu, lekarska ordinacija.

Sobe - 128
Deluxe bungalow: oko 76m2 (53), zasebni, novi, renovirani, lepo sređeni, poluotvoreno kupatilo sa kadom/tušem/wc-om, dodatno spoljni tuš, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatan pristup internetu, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa dnevnim ležajevima, pogled na baštu.
Beach Villa: oko 96m2 (30), kao Deluxe Bungalow, novoizgrađeni, direktno na moru, prostraniji, elegantno uređen, veliko kupatilo sa dodatnim tušem, iPod station, aparat za espresso, frižider za vino, pogled na more, direktan pristup plaži.
Water Bungalow: oko 80m2 (17), kao Beach Villa, na stubovima izviše vode, zatvoreno kupatilo sa prelepim pogledom iz kade na more, bez spoljašnjeg tuša, dodatno sa posudom za hlađenje vina, terasom za sunčanje i direktnim pristupom moru.

Zabava & izleti
Povremeno živa muzika.
Uz doplatu: izleti brodom npr. „Bio Adventures“ sa morskim biologom ili vožnja tradicionalnim dhoni-brodićem pri zalasku sunca, let hidroavionom.

Sport
Uračunato: Fitnes centar, tenis (oprema uz doplatu), stoni tenis. 
Uz doplatu: jedrenje na dasci. skijanje na vodi, jet ski, katamaran, kajak, banana čamac, brod sa staklenim dnom, pecanje na pučini.

Idealno za ronioce
Ostrvo nudi idealne uslove za ronjenje. Spoljašnji greben je na udaljenosti oko 450m. U PADI školi u ponudi su mnogobrojni kursevi i izleti za ronioce, kao i snorkling uz doplatu. Oprema za snorkling je uračunata.

Beuaty & Wellness
Resort raspolaže prelepim „Aquum“ spa centrom sa pogledom na more. U ponudi su 10 prostorija za tretmane, u kojima možete uživati i u paru. 
Uračunato: (uz rezervisani tretman) sauna, parno kupatilo, jakuzzi. 
Uz doplatu: yoga, masaže, tretmani za ulepšavanje.

Obavezan povratni transfer gliserom (oko 20 min) 143 po osobi.