Veligandu Island Resort 4+*

Položaj
Na ostrvu Veligandu u Noord-Ari-Atoll-u, veličine 600m x150 m. Aerodrom Male je udaljen oko 50 km i za oko 20 min se stiže hidroavionom do ostrva.

Hotel
Veligandu u prevodu znači „ Velika peščana obala“, ostrvo je okruženo plažama iz snova i raspolaže netaknutim nasipom koji pruža dosta privatnosti.
U sastavu hotela su su 2 restorana: glavni restoran „Dhonveli“, u kom se gostima služi internacionalni švedski sto, kao i na plaži A-la-carte restoran „Madivaru“ sa kvalitetnom kuhinjom i specijalitetima sa roštilja, mosrkom hranom i azijskim jelima. Pored toga u resortu se nalazi 1 bar u kom se služi lagani snek. U svom sastavu ima jos bazen sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu kao i odvojenim delom za decu, ležaljke na plaži, frizer,juvelirnica, butik, prostor za gledanje tv-a i opuštanje, korišćenje interneta Wireless-a uz doplatu

Sobe - 76
Water villa: oko 58 qm (10),sagrađena na stubovima iznad vode , kutak za sedenje,kupatilo sa kadom/tušem/ WC,fen,bademantil,TV( lcd ),DVD-plazer,telefon,pristup internetu uz doplatu,klima,ventilator,minibar,aparat za kafu/čaj.sef kao i privatna terasa za sunčanje.
Jacuzzi Beach Villa: oko 86 qm (12), renovirane,veoma komforni pojedinačni bungalovi direktno na plaži sa terasom i pogledom na more,kao u Water villi, poluotvoreno kupatilo bez kade , dodatno jacuzzi.
Jacuzzi Water Villa: oko 86 qm(54), kao water villa, renovirana, prostrana, sa sopstvenim jettom se stiže do lagune, veliko poluotvoreno kupatilo sa kadom i spoljašnjim jacuzzi-jem, bez kade, pogled na lagunu, velika drvena terasa sa direktnim izlazom na more

Zabava & izleti
Povremeno večernji zabavni program

Sport
Uključeno:
 odbojka na plaži , fudbal,badminton,stoni tenis, pikado,bilijar. 
Uz doplatu: fitness centar, surfovanje,kajak, pecanje na pučini

Ronjenje
Resort je idealan za ronjenje i snorkling. Unutrašnji greben leži na oko 100-150 ispred ostrva. PADI škola ronjenja u okviru resorta nudi različite vrste kurseva kao i opremu za snorkling( uz doplatu).

Beauty & Wellness
Spa centra izgrađen na vodi.
Uz doplatu: veliki izbor masaža i tretmana.

Obavezan povratni transfer hidroavionom (oko 20 min) 269 po osobi.