Vivanta by Taj – Coral Reef 5*

Položaj
Oko 460m dugo i 600m široko ostrvo Hembadhu leži u središtu slikovite lagune u Severnom Male atolu. Aerodrom Male je udaljen oko 32km, oko 50min vožnje brzim brodom.

Hotel
2009. renoviran resort nudi kombinaciju savremenog komfora i jedinstvenih prirodnih lepota. Idealno mesto za uživanje u luksuznom ambijentu, prelepoj prirodi i morskom prostranstvu. 2 restorana sa kulinarskim specijalitetima stoje gostima na raspolaganju. „Latitude“ glavni restoran sa unutrašnjim i spoljašnim delom za sedenje i panoramskim pogledom, nudi internacionalna, azijatska i mediteranska jela a-la-carte. U Grill restoranu „Open-the Grill“ služe se morski i grill specijaliteti, u romantičnom ambijentu - privatni paviljoni na vodi za dvoje. U ponudi su i sushi bar, pizza corner, bar na vodi, bazen sa prelivajućom vodom, ležaljke i peškiri na bazenu i plaži, suncobrani na plaži, radnja, biblioteka, internet uz doplatu, lekarska ordinacija.

Sobe - 62
Beach Villa: oko 58m2 (od toga oko 13m2 spolja)(12), zasebni bungalovi sa po dve smeštajne jedinice, direktno na plaži, moderno i komforno opremljene, kutak za sedenje, kupatilo sa kadom/wc, odvojeni tuš i dodatno spoljašnji tuš, fen, bade mantil, TV-LCD, CD/DVD plejer, iPod station, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, veranda sa dnevnim ležajevima i ležaljkama od mreže, pogled more.
Deluxe Beach Villa: oko 66m2 (od toga oko 13m2 spolja)(16), kao Beach Villa, prostraniji unutrašnji dnevni prostor.
Deluxe Water Villa: oko 85m2 (od toga oko 35m2 spolja) na stubovima izviže mora, kao Deluxe Beach Villa, bez ležaljki od mreže, drvena platforma sa ležajkama za sunčanje i direktnim pristupom moru.

Sport & Fitrness
Uračunato: 
fitnes centar, badminton, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar. 
Uz doplatu: windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, katamaran, kajak, banana čamac, pedalina, brod sa staklenim dnom, pecanje na pučini.

Ronjenje
PADI ronilački centar nudi kurseve ronjenja i izlete za ronioce i snorkling, uz doplatu. Otkrijte ronilačke vrednosti i olupinu broda u blizini unutrašnjeg grebena. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness
Prava oaza mira „Jiva Spa“- 4 prostorije za tetmane sa pogledom na more nudi najbolje uslove za potpuno opuštanje pri različitim tretmanima, baziranim na ayurvedi, yogi i meditaciji. 
Uz doplatu: parno kupatilo, masaže, tretmani.

Obavezan povratni transfer gliserom (oko 50 min) 141 po osobi.