Le Touessrok 5+*

Lokacija
Ovaj eksklizivni hotel se nalazi na istočnoj obali u blizini mesta Tour d’Eau. Najbliže ostrvo je “Lile aux Cerfes” kao i hotelski kompleks ostrva ”Ilot Mangenie” sa svojim plažama iz snova i mirnim uvalama za kupanje. Ovo je mesto za savršeni za odmor i istraživanje krajolika (prevoz brodom je uključen u cenu). Port Louis i aerodrom su udaljeni oko 1 sat vožnje. Besplatni transfer do sestrinskog hotela One&Only Le Saint Geran.

Hotel
Bele peščane plaže, mali raskošni zalivi i vrtovi sa palmama pruzaju savršeni odmor. Arhitektonski izgled i elegantan interijer ovog hotela, potpuno renoviranog u mediteranskom stilu, čine poželjnim u vašem odabiru. U skladu sa dugogodišnjom tradicijom One&Only hotela, ovaj hotel goste dočekuje savršenom uslugom i mogućnostima.
Sobe i apartmani se nalaze na sredini malog ostrva i povezane su drvenim mostom sa hotelskim kompleksom do kojeg možete stići i direktno sa plaže. Zahvaljujući restoranima, kojih ovde ima šest, možete otkriti najrazličitije kulinarske čari. U glavnom restoranu se služi doručak i večera. Za večeru možete birati gastronomske specijalitete npr. iz azijske ili italijanske kuhinje.
Hotel ima dva bara, dva bazena, jedan u srcu kompleksa, drugi se nalazi na “Frangipani” ostrvu (peškiri i ležaljke uključeni u cenu). Zatim “Kids Only”, klub za decu 2-12 godina sa odvojenim dečijim bazenom i ”ClubOne” za mlade 12-18 godina.
U Givenchy-Spa (centru za ulepšavnje) imate na raspolaganju frizera, kozmetčki salon, saunu i masažu. Ponudu upotpunjuje Matt Roberts (Mat Roberts) fitnes centar, DVD klub, biblioteka, salon za igre i bilijar, kao i večernja zabava sa programom.
Nekoliko minuta brodom udaljeno je ostrvo “Ile aux Cerfs” sa sportskim centrima, barovima na plaži i restoranima. Za dolazak morate imati posebnu kartu koja se obezbedjuje na vaš zahtev.

Sobe - ukupno 200 soba i apartmana
Sve su svetlo i moderno opremljene na mauricijski način. Svaka soba sadrži kupatilo (posebno odvojena tuš kabina, odvojeni WC, fen), mini bar, sef, klima uredjaj, garderobni ormar, sat-TV, DVD i CD uredjaj, muzicki kanal, pristup internetu, telefon, balkon ili terasu sa pogledom na more.
Deluks: veličine 43 m2
Junior suite: oko 60 m2.
Ocean suite oko 126 m2, imaju odvojen dnevni boravak sa garniturom za sedenje i batler uslugu 24 časa.

Usluga ishrane
Polupansion, doručak i večera na bazi švedskog stola sa mnogobrojnim i raznovrsnim izborom jela.

Sport
Sportske aktivnosti uključuju i omogućuju posebne zahteve. U cenu je uključeno surfanje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, vožnja brodom sa staklenim dnom, sauna, gnjuranje, kajak, kanu, odbojka, tenis (4 terena), fitnes sala, aerobik, golf tereni sa 9 rupa u hotelu One&Oonly Le Saint Geran (oprema se doplaćuje).
Uz doplatu: bilijar, ronjenje (PADI), vožnja brzim camcem, katamaran, novi šampionski golf tereni sa 18 rupa od hotela One&Only Le Touessrok do ”Ile aux Cerfs” (oko 30 Eur uključujuci Green fee, elektricnu golf karticu i transfer).

Upućujemo na
Privatni transfer od/do aerodroma. Minimum 8 nocenja u periodu 24.12.-31.12.

EXTRA
Gosti dobijaju na poklon flasu šampanjca i korpu voća.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju flašu penušavog vina, dve majice, korpu voća, večeru uz sveće u “Barlan’s” restoranu na “Frangipani” ili u privatnoj atmosferi vaše sobe. Popust 50% od hotelske cene za mladu (samo u sledećim periodima 01.12 - 22.12., 16.01.-07.04. i 22.04.-30.04.).

Kreditne kartice
American Express, Master Card, DinersClub, Visa.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde