Beachcomber Dinarobin Golf & Spa 6*

Lokacija
Nalazi se na jedinstvenom mestu u podnožju brda Le Morne, na jugoistočnoj obali, direktno na peščanoj plaži iz snova. Aerodrom Mahebourg je udaljen oko 70km.

Hotel
Luksuzni resort izgrađen je u mauricijskom stilu. Smešten je u prostranoj tropskoj bašti. Usluga mu je izvanredna, ekskluzivna opremljenost i elegantno-opuštena atmosfera izdvaja Dinarobin od ostalih hotela. U glavnom restoranu "L' Harmonie" možete uživati u internacionalnoj kuhinji, a u a-la-carte restoranu "Umami" (otvoren za vreme večere) i "Le Morne Plage" (otvoren u vreme ručka) možete uživati u specijalitetima od plodova mora. "Il Gusto" (otvoren u večernjim časovima) nudi bogati izbor tradicionalnih jela iz Italije. U sklopu kompleksa gostima su na raspolaganju i glavni bar, bar na plaži, šest bazena, dečiji bazen, frizer i butik.

Sobe - ukupno 172
Junior Suite - večičine oko 65m2, luksuzni suitovi koji u sastavu imaju kupatilo sa kadom i tušem, wc, bade mantil, fen, TV - muzički kanal, besplatan WLAN, peglu, telefon, klimu, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef, opreljenu terasu ili balkon, okrenuti ka moru.
Golf suite - veličine oko 65m2, uređene kao Junior Suite, sa dodatnim uslugama (Pošaljite nam upit za više informacija)
Club Junior Suite - veličine oko 65m2, uređene kao Junior Suite, dodatno iPod stanica i Nespresso aparat za kafu. Uračunate usluge: kontinentalni doručak (u periodu od 8h do 12h), sendviči, kanapei po porudžbini (u periodu od 12:30h do 14h), kafa, čaj, kolači i sendviči (16h do 17h), kokteli i kanapei (18:30h do 20h) i specijalne VIP usluge. Lounge sa unutrašnjim i spoljašnjim delom. Pristup dozvoljem starijima od 18 godina.
Club Junior Suite Beachfront - veličine oko 65m2, uređene kao Club Junior Suite, u prvom redu do plaže.
Club Senior Suite Beachfront -  veličine oko 115m30m(spoljašnji deo) uređene kao Club Junior Suite Beachfront, ali veće i imaju dodatno odvojeni dnevno/spavajuću sobu. 
Famili Suite -  veličine oko 130m2, uređene kao Junior Suite, sa odvojenom dečijom sobom, terasom ili balkonom. 
Club Luxury Family Suite -  veličine oko 180m2, uređene kao Family Suite, ali veće, sa dve spavaće sobe, dva kupatila i dnevnom sobom. 

Ishrana
Bogati doručak u vidu švedskog stola. 
Kod rezervacije polupansiona uključena večera u vidu švedskog stola, dnevni meni ili odabrana jela a-la-carte z različitim restoranima.
Kod rezervacije Club Junior Suite-a, Club Senior Suite-a i Club Luxury Family Suite-a uračunate su i dodatne usluge.

Sport
Uračunato: fitnes centar, tri teniska terena, pedalina, kajak, odbojka na plaži, boćanje i stoni tenis.
Uz doplatu: pecanje na pučini, kitesurfing. 

Lepota i zdravlje
U okviru hotela nalazi se veliki spa centar koji je jedan od najlepših na ostrvu. Između ostalog nudi i zaseban deo za ayurveda tretmane.

Deca
Klub za decu od 3 do 12 godina u periodu od 9h do 23h i nudi raznovrsne aktivnosti

Medeni mesec - Venčanja u raju
Putnici koji putuju na medeni mesec, kao i na bilo koji petogodišnji bračni jubilej, ostvaruju popuste od oko 60% na osnovu cene iz kataloga za mladu. Ne može se kombinovati sa drugim popustima. Popust važi i za cene za ishranu. U hotelu dobijaju flašu šampanjca, voćni kup, majicu i pareo (samo mladenci), jedan poklon (samo oni koji slave jubilej), kao i dodatno dnevno ručak kod bukiranog polupansiona. 

Dobro je znati
Sobe dela Adults only mogu bukirati stariji od 18 godina. Sobe imaju isti sadržaj kao i sve ostale, ali se nalaze u odvojenom delu, dele bazen i imaju sledeće pogodnosti: 
Pristup Adults Only delu u glavnom restoranu L' Harmonie, jednom nedeljno uračunata večera u restoranu La Plage.