Recif Attitude 3*

Položaj
Nalazi se na severozapadnoj obali sa lepim pogledom na zaliv, u blizini mesta Grand Baie. Port Louis je udaljen oko 15 km, a aerodrom Mahebourg oko 60 km.

Hotel
Prijatan i šarmantan hotelski kompleks dostupan je samo za starije od 18 god. U hotelu gostima stoje na raspologanju restoran ''Le Point aux Piments'' sa internacionalnom i kreolskom kuhinjom i live-cooking stanicama. U a-la-carte restoranu ''L'Ocean'' serviraju se specijaliteti od morskih plodova. Koktelima se možete osvežiti u baru ''La Sirene''. Od usluga hotel nudi: bazen, internet centar (uz doplatu), besplatan WLAN u javnim delovima hotela, wellness centar ''The Spa Attitude'' (uz doplatu).

Ishrana
Američki švedski sto za doručak, kao i švedski sto ili meni za večeru. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sobe - ukupno 70
Standard Garden View: oko 25 m2 (31), moderno uređene u prirodnim bojama. Poseduju kupatilo sa tušem, wc, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasu, pogled na baštu.
Standard Beachfront: oko 25 m2 (29), opremljene kao Standard, ali su bliže moru.
Deluxe Beachfront: oko 35 m3 (10), opreljene kao Standard Beachfront, ali su veće.

Zabava
Svakodnevno zabava u večernjim satima. Jednom nedeljno Sega Show, kurs kuvanja kao i bazar sa lokalnim proizvodima i rukotvorinama. Snorkling izlet.

Sport
Uračunato:
fitness centar, kajak, pedalina, čamac sa staklenim dnom, snorkling.
Uz doplatu: vožnja biciklom, ronjenje, pecanje na pučini.

Honeymoon
Honeymoon Special: Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina, mali poklon, romantičnu večeru, opuštajuću masažu za mladu, Minimum boravka 6 noćenja. Navesti pri rezervaciji. Važi do 9 meseci nakon venčanja. Ne vazi za period od 20.12. do 02.01.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde.