Beachcomber Le Mauricia 4*

Lokacija
Nalazi se na severozapadu, direktno na maloj peščanoj plaži Grand Baie. Do centra sa prodavnicama barovima i restoranima se dolazi za par minuta hoda. Port Louis oko 25 km, aerodrom Mahebourg udaljen oko 75 km.

Hotel
Lepo uređen hotel, idealan za aktivan, a istovremeno i opuštajući odmor. Resort ima glavni restoran "Les Quais'' kao i a-la-carte restoran "Nautic" sa specijalitetima od morskih plodova, 1 bar, 2 bazena, bazen za decu. Veliki wellness sa saunom i hamamom (uračunato), sa masažama uz doplatu, besplatan internet u lobiju, prodavnice, diskoteka. Gosti takođe mogu koristiti sadržaje, kao i all inclusive ponudu ''Le Canonnier''-a (taxi uz doplatu).

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona plus dodatno švedski sto za večeru, kod rezervacije all inclusive dodatno švedski sto ili meni za ručak.

Sobe - ukupno 237
Standard: oko 32 m2 (143), sa kupatilom sa tušem/wc, fenom, TV-om, telefonom, internetom uz doplatu, klimom, mini barom, sefom, balkonom, aparatom za kafu/čaj, delimičnim ili direktnim pogledom na more.
Superior: oko 38 m2 (60), kao Standard, sa velikim kupatilom sa kadom, odvojenim tušem i wc-om, nalaze se u prizemlju sa terasom i malom baštom.
Family apartman: oko 64 m2 (28), kao Superior, pogled na baštu, dodatno odvojena spavaća soba i još jedno kupatilo sa tušem i wc-om. Nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu, sa terasom ili balkonom, neke imaju i svoju baštu.
Honeymoon Suite: oko 75 m2 (3), kao Standard, romatičan, uređen u beloj boji, dodatno spavaća soba i prelepa terasa sa pogledom na zaliv, plunge-pool i spoljni tuš.

Sport
Uključeno:
fitnes centar, tenis, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, kajak, snorkling, odbojka, stoni tenis.
Uz doplatu: teniske loptice, ronjenje (PADI), pecanje na pučini, banana čamac.

Deca
Top popust za decu: 3 detata do 17 godina besplatno u Family apartmanu sa roditeljima.
Pogodnosti za porodicu: deca su smestena u odvojenoj sobi i dobijaju popust do 50%.
Klub za decu: za decu 3-12 god, otvoren od 9-21h.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu dobijaju popust do 24% za suprugu na osnovnu cenu hotela navedenu u katalogu. Može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju malu flašu šampanjca, poklon voucher i činiju sa voćem. Gosti sa polupansionom dobijaju dodatno dnevno ručak po osobi. Važi do 12 meseci posle venčanja. Ne važi u periodu 20.12. - 8.1. Deca su dozvoljena u sobi sa roditeljima.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde.