Beachcomber Shandrani Resort & Spa 5*

Lokacija
Nalazi se na jugoistoku jednog poluostrva. Aerodrom Mahebourg je na oko 6 km (avioni koji poleću se ponekad čuju). Oko 12 km do malog mesta Mahebourg.

Hotel
Prostrani resort sa velikim lobijem, okružen je prelepom tropskom baštom (50 ha). 3 peščane plaže nude najbolje uslove za različite sportove na vodi. Shandrani je idealno mesto za porodice i goste koji žele aktivan odmor. Otvoreni glavni restoran ,,Le Grand Port'' i a-la-carte restoran  ,,Le Sirius'' nude internacionalne specijalitete. Italijanska kuhinja služi se u restoranu ,,Porto Vecchio'', riblje specijalitete možete probati u restoranu ,,Le Boucanier'' (samo za starije od 12 godina), dok je ,,Teak Elephant'' (takođe samo za starije od 12 godina) zadužen za tajlandska jela. Hotel raspolaže jos i sa 2 bara, 2 bazena, internet centrom uz doplatu, WLAN bez doplate radnjama i frizerskim salonom.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak.
Kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru ili meni u glavnom restoranu "Le Grand Port'', kao i u a-la-carte restoranima "Le Sirius'', "Porto Vecchio'', "Le Boucanier'' i "Teak Elephant''.
Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno uračunat podnevni švedski sto u "Le GRand Port'' ili a-la-carte u "Le Sirius'' ili "Porto Vecchio'' (neki restorani su zatvoreni u pojedinim sezonama).

Sobe - ukupno 327
Superior: oko 50 m2 (110), prijatno i moderno uređene. Poseduju kupatilo sa kadom, tuš, wc, fen, bade mantil, TV/muzički kanal, telefon, besplatan internet, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, morska strana.
Deluxe: oko 60 m2 (108), opremljene kao Superior, prostraniji, sa većim kupatilom, garderoberom i besplatnim WLAN internetom.
Family apartman: oko 75 m2 (36), opremljene kao Deluxe, dodatno sa odvojenom dečijom sobom i malim kupatilom sa tušem/WC-om, kreveti na sprat.

Zabava
Svakodnevna večernja zabava.

Sport
Uračunato:
fitnes centar, aerobik, 6 teniskih terena, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, wakeboard, kajak, pedalina, čamac sa providnim dnom, boćanje, stoni tenis, golf sa 9 rupa.
Uz doplatu: katamaran, ronjenje, pecanja na pučini, loptice za tenis/golf. Profesionalni trening tenisa u organizaciji Sunball Tenis akademije, "Beachcomber Sports and Nature'' program sa biciklističkim i kanu turama i još mnogo toga.

Beauty & Wellness
1600 m2 veliki spa centar "La Source'' i jedan centar za masažu "Clarins''.
Uključeno: sauna.
Uz doplatu: masaže, hamam i kozmetički tretmani.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu dobijaju oko 24% popusta za mladu na osnovnu cenu hotela navedenu u katalogu. U hotelu dobijaju malu flašu šampanjca, voće i jedan vaučer za butik. Kod rezervisanog polupansiona dnevno ručak/po osobi.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde