Coin de Mire Attitude 3*


Lokacija
Nalazi se na severnoj obali, 4 km od Grand Baie. Odvojen obalskom ulicom od plaže. Aerodrom Mahebourg udaljen oko 80 km.

Hotel
Šarmantam i negovan hotelski kompleks, sa prijatnom atmosferom. Resort raspolaže sa restoranom "La Paillote" sa lokalnim i internacionalnim jelima, dva bazena sa integrisanim bazenom za decu, butik. Besplatan internet WLAN u lobiju i baru.

Ishrana
Švedski sto za doručak i večeru uključen. Kod rezervacija all inclusive usluge dodatno meni za ručak uključen. Obavezna doplata za praznike 24.12.-31.12.

Sobe - ukupno 102
Superior: oko 33 m2 (67), kupatilo sa tušem, wc, fen, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj (uz doplatu), sef, balkon ili terasa.
Deluxe: oko 35 m2 (23), kao Superior, moderne, dodatno sa DVD uređajem.
Family soba: oko 40 m2 (12), kao Deluxe, samo prostranija.

Zabava
Četiri puta nedeljno zabava sa tematskim večerima. Mogućnost učestvovanja u kursu mauricijskog kuvanja "Otetntik Cuisine" , jednom nedeljno ''Otentik Bazay'' sa ponudom lokalnih proizvoda i rucnih radova.

Sport
Uključeno: fitness centar, čamac sa staklenim dnom, tenis, stoni tenis, pikado, boćanje, snorking, pedalina, kajk.
Uz doplatu: bilijar, iznajmljivanje bicikala, ronjenje (PADI), kitesurfing u blizini, izleti brzim čamcem, pecanje na pučini na upit, izlet jedrenjem na hotelskom katamranu, shuttle prevoz do Mont Choisy plaže.

Deca
Popust za decu: dete od 3 do 12 god. besplatno u sobi sa roditeljima u periodima od 1.12. do 19.12. i od 11.4. do 30.4. Dete do 12.god kao 4 osoba besplatno. Ne važi u periodu od 20.12. do 2.1.
Pogodnosti za porodice: do 3 deteta u odvojenoj sobi dobijaju popust do 50%.
Klub za decu: za decu od 3-12 god. otvoren od 9-16h.

Beauty & Wellness
Opustite duh u telo uz tretmane u "Spa Attitude Wellness Lounge"-u.
Uz doplatu: masaže i različiti tretmani lepote.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina, mali poklon, romantičnu večeru, tridesetominutnu masažu za mladu, kao i 10% izlet hotelskim katamaranom. Važi do 9 meseci nakon venčanja. Minimum boravka 6 noćenja. Navesti pri rezervaciji.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde.