LUX* Belle Mare 5+*


Lokacija
Nalazi se na istočnoj obali, na jednoj od najlepsih plaža na ostvru. Od aerodroma Mahebourg udaljen je oko 45km.

Hotel
Prekrasan hotel sa srdačnim ambijentom koji je renoviran leta 2014. Nudi glavni restoran "The Kitchen'' i tri a-la-carte restorana "Beach Rouge'' (mediteranska kuhinja i specijaliteti sa roštilja), "Amari'' (internacionalni i indijski specijaliteti) i "Duck Laundry'' (azijska kuhinja). Hotel poseduje i sopstvenu proizvodnju kafe "Caffe LUX*'', bar na plaži, butik, frizerski salon, 2000m2 bazen sa odvojenim delom za decu. Dodatno LUX* nudi i iznenadjenja, koja u potpunosti obraduju goste, npr. "Phone Home'' , "Ici'' ili "Secret Bar''.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona dodatno večera u "The Kitchen'' ili meni u jednom od ostalih restorana. Kod rezervacije punog pansiona ili all Inclusive' dodatno ručak a-la-carte u različitim restoranima.

Sobe - ukupno 174
Junior Suite: oko 60 m2 (60), renovirani, svetao i moderan dizajn, kupatilo sa kadom i tušem, wc, fen, bade mantil, TV/muzički kanal, DVD/CD plejer, telefon, WLAN bez doplate, klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa ka morskoj strani.
Pool Junior Suite: oko 60 m2 (27), opremljen kao Junior Suite, pogled na bazen.
Romantic Junior Suite: oko 60 m2 (10), opremljen kao Junior Suite, pogled na more.

Zabava
Svakodnevno zabava u večernjim satima, open-air bioskop na plaži.

Sport
Uračunato:
fitness centar, joga, dva teniska terena, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, odbojka na plaži, boćanje, stoni tenis i fudbal.
Uz doplatu: katamaran, ronjenje, najam bicikla, pecanje na pučini, bilijar. Jahanje u blizini.

Deca
Top popusti za decu:
jedno dete do 11 godina bez doplate u Junior suite-u roditelja. Ne važi za romantic Junior Suite.

Beauty and Wellness
"LUX*Me Spa'' nudi mogućnost za potpuno opuštanje.
Uračunato: sauna, hamam, đakuzi.
Uz doplatu: tretmani i masaže.

Medeni mesec
 Putnici koji putju na medeni mesec, kao i putnici koji slave 10 godina braka ili svaki naredni petogodišnji jubijel ostvaruju popust od oko 70% na osnovnu cenu iz kataloga za suprugu. Ne moze se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju jednu gala večeru (piće nije uračunato), pareo, majicu, flašu penušavog vina, korpu sa voćem, mladenački kolač i kurs kuvanja. Kod boravka od minimum 10 noćenja dodatno i 45 minutna masaža po osobi/boravku.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde.