LUX* Grand Gaube 5*

Lokacija
Nalazi se u lepom zalivu na severoistoku ostrva. Aerodrom Mahebourg udaljen oko 80km.

Hotel
Prostrani resort sa prijatnom atmosferom. Gostima su na raspologanju glavni restoran ''The Kitchen'', restoran sa morskim specijalitetima ''Abalone'', kao i a-la-carte restoran ''The Beach'' sa mediteranskom kuhinjom. U vreme ručka u plažnom baru ''The Banyan Island Kitchen'' nude se specijaliteti sa roštilja (samo za odrasle). Pored toga gosti mogu da koriste bar na bazenu, lounge, 4 bazena, odvojeni dečiji bazen, frizerski salon, bioskop, prodavnice, radnje i besplatan WLAN internet.

Ishrana
Bogati doručak na bazi švedskog stola.
Kod rezervacije polupansiona gosti dodatno dobijaju  večeru na bazi švedskog stola.
Kod rezervacije punog pansiona ili All inclusive dobija se usluga ručka na bazi švedskog stola ili jela sa menia.

Sobe - ukupno 197, 1 Vila
Superior: oko 43 m2 (22), (kategorija 4+*) komforno uređene, kupatilo sa kadom/tušem, wc, fen, bade mantil, papuče, TV, radio, telefon, besplatan WLAN internet, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon/terasa, ka morskoj strani.
Ocean Superior: oko 43 m2 (104), (kategorija 4+*) opremljene kao Superior, sa pogledom na more.
Deluxe: oko 52 m2 (46), opremljene kao Superior, prostranije.
Junior Suite: oko 70 m2 (23), opremljene kao Superior, imaju veće kupatilo, đakuzi i DVD uređaj. Na drugom spratu sa balkonom.

Zabava
Večernja zabava.

Sport
Uključeno: fitnes centar, yoga, tenis, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, wakeboard, čamac sa staklenom dnom, pedalina, kajak, odbojka na plaži, boćanje, stoni tenis.
Uz doplatu: kitesurfing, parasailing, ronjenje (PADI), pecanje na pučini, golf, oprema za tenis i golf, jahanje.

Deca
Top popusti za decu: jedno dete do 17 godina besplatno u Ocean/Superior/Junior Suite (do 11 godina u Superior) sa roditeljima. Ne važi za Deluxe.

Beauty & Wellness
U lepom ''LUX*ME'' pronaćićete odmor i mir.
Uključeno: sauna, whirlpool i hamam.
Uz doplatu: masaže.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu, kao i putnici koji slave 10 godina braka i svaki sledeci petogodišnji jubilej ostvaruju  popust od do 70% za suprugu na osnovnu cenu hotela navedenu u katalogu. Ne može se kombinovati sa ostalim ponudama. U hotelu dobijaju jednu flašu penušavog vina, korpu sa voćem, mladenački kolač i kurs kuvanja. Kod minimalnog boravka od 10 noći dobijaju i jednu četrdesetpetominutnu masažu po osobi/boravku.


Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde