Merville Beach - Grand Baie 3+*

Lokacija
Nalazi se u blizini živopisnog grada Grand Baie, aerodrom Mahebourg udaljen oko 75 km.

Hotel
Ugodan hotelski kompleks, optimalan za opušten i prijatan boravak. U ponudi ima restoran ''Le Badamier'' sa picerijom, bar ,,La Terasse'', bazen, butik, frizerski salon, internet centar u lobiju, kao i besplatan internet WLAN. ''LUX*Me Spa'' stoji na raspologanju sa bogatim izborom različitih tretmana.

Ishrana
Švedski sto za doručak.
Kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru ili meni u ''Le Badamier''-u. A-la-carte i picerije uz doplatu.
Kod rezervacije punog pansiona dodatno uračunat švedski sto ili meni za ručak.

Sobe - ukupno 169
Standard: oko 29 m2 (70) - nalaze se u glavnoj zgradi i poseduju kupatilo sa kadom, tuš/wc, fen, TV/muzički kanal, telefon, klima uređaj, besplatan WLAN, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon, bočni pogled mora.
Superior: oko 34 m2 (45), opremljena kao Standard, nalazi se u sporednoj zgradi, prostranija i poseduje balkon ili terasu.
Deluxe Beachfront: oko 34 m2 (16), kao Standard, u sporednoj zgradi sa većim balkonom ili terasom, pogledom na more.

Sport
Uračunato: tenis, fitnes centar, yoga, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, snorkling, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, odbojka na plaži, badminton, bocanje, stoni tenis, fudbal.
Uz doplatu: oprema za tenis, kitesurfing, katamaran, ronjenje (PADI), pecanje na pučini.

Deca
Top popusti za decu: deca do 11 godina bez doplate u sobi sa roditeljima.

Medeni mesec
Putnici koji putuju na medeni mesec, kao i putnici koji slave 10 godina braka, ili svaki naredni petogodišnji jubilej, ostvaruju popust do 70% na osnovnu cenu iz kataloga za suprugu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju jednu gala večeru (piće nije uračunato), pareo, majicu, flašu penušavog vina, korpu sa voćem, svadbeni kolač. Kod boravka od minimum 10 nocenja dodatno i 30-minutna masaza po osobi/boravku.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde